Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Paris & Sudul Frantei 2023-2024

Bootstrap Image Preview

Daca iti doresti o vacanta în Franța cu siguranta vei avea experiențe minunate și diverse, deoarece țara oferă o combinație impresionantă de peisaje pitorești, cultură bogată, bucătărie delicioasă și atracții turistice de top. Indiferent de preferințele tale, vei găsi cu siguranță ceva care să îți încânte simțurile. In cele ce urmeaza iti vom prezenta cateva dintre optiunile noastre:

Paris

1. Eden Hotel Porte De Versailles 3* - cu preturi incepand de la 167 EUR / camera dubla

2. Le Chat Noir 4* - preturi incepand de la 259 EUR/ camera dubla

Tips & Tricks

* Pretul biletului de avion poate varia foarte mult, de aceea este important sa rezervati bilete de avion cu mult timp inainte, pentru a beneficia de un pret mic. In general, daca biletul este achizitionat din timp poate avea preturi intre 70- 130 EUR.

* Turnul Eiffel - emblema Parisului, Turnul Eiffel oferă o vedere panoramică superbă asupra orașului. Poți alege să urci pe lift sau să te plimbi pe scări pentru a ajunge la cele trei nivele ale turnului.

* Muzeul Luvru - Unul dintre cele mai mari și celebre muzee din lume, Muzeul Luvru găzduiește o colecție impresionantă de artă și obiecte istorice.

* Catedrala Notre-Dame - capodoperă a arhitecturii gotice, catedrala Notre-Dame este un loc de pelerinaj și un punct important de referință al Parisului.

* Montmartre și Bazilica Sacré-Cœur - Cartierul boem Montmartre este renumit pentru străduțele sale pitorești și pentru basilica albă Sacré-Cœur, situată pe cel mai înalt punct din Paris.

* Aleea Champs-Élysées și Arcul de Triumf - Champs-Élysées este o celebră stradă comercială și de promenadă, iar Arcul de Triumf, situat la capătul ei, este un simbol al istoriei și gloriei Franței.

* Muzeele d'Orsay și Orangerie -Aceste muzee găzduiesc impresionante colecții de artă impresionistă și post-impresionistă.

Coasta de Azur

1. Adonis Cannes - Hotel Thomas 3* (Cannes) - preturi incepand de la 79 EUR / camera dubla

2. Neho Suites Cannes Croisett 4* (Cannes) - preturi incepand de la 212 EUR / camera dubla

3. Best Western Hotel Mediterranee Menton 4*(Menton) - preturi incepand de la 138 EUR/ camera dubla

4. Fairmont Monte Carlo 4* (Monaco) - preturi incepand de la 384 EUR / camera dubla

Tips & Tricks

* Pentru a ajunge pe coasta de azur, cel mai usor este sa folositi transportul aerian, cea mai tranzitata si accesibila cursa fiind cea din Bucuresti catre Nisa. Un zbor low-cost costa aproximativ 200-300 EUR / pers, in functie de perioada calatoriei;

*Daca va doriti o vacanta in buget, puteti alege o varianta de cazare accesibila, dar nu intr-unul dintre orasele constisitoare, iar pentru vizita puteti folosi transportul in comun sau sa inchiriati o masina, varianta ce va ofera mai multa flexibilitate;

*Nisa - oras situat pe Coasta de Azur, Nisa este un oraș frumos cu plaje spectaculoase, promenade, piețe tradiționale și arhitectură uimitoare. Poți explora zona vechiului oraș (Vieux Nice), vizita Muzeul de Artă Modernă sau pur și simplu te bucuri de atmosfera vibrantă a orașului;

*Cannes - faimos pentru Festivalul Internațional de Film de la Cannes, acest oraș de pe Coasta de Azur are plaje exclusiviste, restaurante elegante și magazine de lux. De asemenea, poți vizita Palatul Festivalurilor și promenada La Croisette.

*Saint-Tropez - un loc iconic și popular în sudul Franței, Saint-Tropez este cunoscut pentru plajele sale frumoase, viața nocturnă vibrantă și portul pitoresc, unde poți vedea yacht-uri luxoase.

*Monaco - aflat pe Riviera Franceză, Monaco este o mică țară independentă renumită pentru cazinouri, Grand Prix-ul de Formula 1 și luxul său. Poți vizita Palatul Principelui, Casino de Monte-Carlo și Grădinile Exotice ale Principatului.

Aix-en-Provence & Marsilia

1. Campanile Aix En Provence Sud - Pont De L Arc 3* (Aix-en-Provance) - cu preturi incepand de la 128 EUR / camera dubla

2. Le Drip's 4* (Marsilia)- cu preturi incepand de la 104 EUR / camera dubla

Tips & Tricks

* Biletul de avion luat din timp are un pret foarte accesibil, acesta putand ajunge la maxim 150-200 euro, orasul Marsilia fiind poarta de acces si catre orasul Aix-en-Provence, acesta fiind la doar 30 km departare;

* Aix-en-Provence este un oraș frumos și plin de farmec situat în sudul Franței, în regiunea Provence-Alpes-Côte d'Azur. Este un loc încărcat de istorie și cultură, cunoscut pentru arhitectura sa elegantă, piețele pline de viață, terasele de cafenele și aleile umbroase cu platani;

* Marsilia este al doilea cel mai mare oraș din Franța și unul dintre cele mai vechi orașe ale țării. Este situat în regiunea Provence-Alpes-Côte d'Azur, în sudul Franței, și oferă o combinație interesantă de istorie, cultură, arhitectură, bucătărie delicioasă și atmosferă vibrantă.

Cere o oferta