Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Despre noi

Prima agentie de turism infiintata in Galati si a doua in Romania, Galtour Travel ofera inca din anul 1990 servicii de calatorie si organizare evenimente pentru persoane fizice dar si pentru companii. Membra ANAT inca de la infiintare si membra IATA din 2001, agentie touroperatoare, Galtour Travel acopera o gama completa si complexa de servicii pentru publicul larg dar si pentru companii / institutii.

Galtour Travel are experiența și expertiza pentru a planifica „Experiențe Autentice” oriunde în lume, cu servicii și implicare care va depășesc așteptările. Avem peste 30 de ani de experiență solidă în organizarea de călătorii, ne-am câștigat reputația de a fi experții și profesioniștii din industria călătoriilor. De-a lungul anilor, am construit un raport excelent cu partenerii nostri, companiile aeriene, hotelurile și comunitatea operatorilor din turism. Echipa noastră oferă asistență de exceptie în planificarea calatoriilor, în timp ce partenerii noștri ne țin la curent cu noile evoluții din întreaga lume.