Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

XPERIENCE KIROSEIZ PARKLAND

de la
826 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 26.06.2024 - 03.07.2024 | transport cu avionul | plecare din Cluj-Napoca
Verifica disponibilitate

Descriere



Localizare:

Hotelul este situat la 1 km de pitorescul Golf Naama, langa propria plaja la Marea Rosie.
Multi turisti au ales Xperience Kiroseiz Parkland ca fiind hotelul preferat atunci când vizitează Sharm El Sheikh. Sub deviza: “acasa, departe de casa”, resortul ofera o combinație ideală de confort și servicii, astfel incat fiecare client sa se simta ca acasa.

Facilitati hotel:

Resortul pune la dispozitie, receptie 24h, lobby, Wi-Fi, room service, centru inchirieri auto, serviciu de transfer (gratuit), oficiu de schimb valutar, birou de turism, camera pentru bagaje, bancomat, restaurante si baruri, servicii de spalatorie si curatatorie chimica, centru de afaceri, salon de infrumusetare, seif, magazine, facilitati pentru persoane cu mobilitate redusa, piscina in aer liber (deschisa tot anul), gradina, teren de tenis, biliard, tenis de masa, darts, sporturi nautice, Aqua Park, sauna, sala de fitness, centru Spa, masaj, cada cu hidromasaj, teren de joacă pentru copii, karaoke, animatori, club de noapte/DJ, plaja privata.

Facilitati camere:

Toate camerele, mobilate modern, au aer conditionat, balcon/terasa, TV /satelit baie cu produse de toaleta, uscator pentru par, mini-bar, cafetiera.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.