Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SUNRISE REMAL RESORT SHARM EL SHIEKH

de la
986 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 26.06.2024 - 03.07.2024 | transport cu avionul | plecare din Cluj-Napoca
Verifica disponibilitate

Descriere



Localizare:

Hotel situat in Sharm el Sheikh, pozitionat in a doua linie de hoteluri fata de plaja, la 7 km de aeroport si la 15 km distanta de Naama Bay. Sunrise Remal Resort, clasificat 4*, este destinatia perfecta pentru familii cu copii, oferind camere spatioase, o piscină uriașă si facilitati diverse pentru petrecerea timpului. Zeci de premii și certificate de excelență primite, dovedesc devotamentul personalului pentru serviciile de calitate.

Facilitati hotel:

Hotelul ofera receptie 24h, lobby, check-in/check-out expres, Wi-Fi, sali de conferinte, 9 restaurante, baruri, serviciu de spalatorie & curatatorie, salon de infrumusetare, magazin de suveniruri & bijuterii, piscina exterioara incalzita pe timpul iernii, piscina exterioara pentru copii, incalzita pe timpul iernii, mini aqua park (3 tobogane), animatie, loc de joaca pentru copii si mini-club, volei pe plaja, tenis de masa, teren de tenis de camp, biliard, darts, boccia, yoga, aqua aerobic, competitii de into, snorkeling, plaja proprie.

Facilitati camere:

Resortul dispune de 335 camere, impartite in standard si camere family, toate dotate baie cu dus/cada, produse de toaleta, uscator pentru par,TV LED HD/satelit, Wi-Fi, telefon, seif, aer conditionat, mini-bar, facilitati pentru prepararea ceaiului si a cafelei, balcon/terasa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.