Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

STELLA DI MARE BEACH HOTEL & SPA SSH

de la
995 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 31.07.2024 - 07.08.2024 | transport cu avionul | plecare din Cluj-Napoca
Verifica disponibilitate

Descriere



Localizare:

Stella di Mare Beach Hotel & Spa este localizat in zona faimoasa Naama Bay, la 3 km de Orasul Vechi si la 17 km de aeroport. Statia de autobuz din apropierea hotelului asigura accesul direct spre centrul orasului.Stella Di Mare Hotels & Resorts este brandul fondat in anul 2000 si care si-a castigat pozitia printre liderii ospitalitatii din Egipt, datorita serviciilor de excelenta pe care le ofera.  
Resortul din Sharm El Sheikh, deschis in 2009, este locul ideal pentru petrecerea unei vacante memorabile in conditii de lux.

Facilitati hotel:

Stella di Mare Beach Hotel & Spa pune la dispozitia clientilor sai receptie 24h, lobby, salon, oficiu de schimb valutar, Wi-Fi, 5 restaurante si 5 baruri, 2 piscine in aer liber, sezlonguri, umbrele, saltele si prosoape gratuite, magazine, parcare, centru de business, cabinet medical, discoteca, club de noapte, karaoke, spectacole si program de animatie, aerobic, centru Spa, sala fitness, jacuzzi, masaj, biliard, volei pe plaja, tenis de camp, tenis de masa, aqua fitness, golf, plaja proprie cu nisip.
Stella di Mare Beach Hotel & Spa asigura copiilor piscina, loc de joaca, sala de jocuri, mini-club.

Facilitati camere:

Hotelul detine 298 de camere frumoase si spatioase. Toate sunt dotate cu aer conditionat, seif, Wi-Fi, TV /satelit, telefon, mini-bar, facilitati pentru preparat cafea si ceai, baie cu dus/ cada si uscator pentru par, produse de toaleta, halat si papuci, balcon/terasa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.