Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SEA BEACH RESORT AND AQUA PARK

de la
890 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 19.06.2024 - 26.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Cluj-Napoca
Verifica disponibilitate

Descriere



Localizare:

Hotel Sea Beach Resort & Aqua Park (ex Tropicana Sea Beach) este situat in zona Nabq Bay, pe plaja, la 8 km distanta de aeroport si la 20 km de golful Naama Bay.

Hotelul, pe lângă confort si ospitalitate, cu toate facilitățile oferite si cu o serie de servicii superioare, garanteaza un sejur cat mai convenabil pentru toti clientii sai.

Facilitati hotel:

Resortul este dotat cu receptie 24h, lobby, Wi-Fi, serviciu de schimb valutar, magazine, sala de conferinte, 3 restaurante, baruri, cafenea, serviciu de spalatorie, 3 piscine cu sectiune pentru copii, tobogane cu apa, mini-club, shuttle bus spre Naama Bay, aerobic, darts, mini-fotbal, baschet, tenis de masa, baschet, programe de divertisment, discoteca, sala de gimnastica, sauna, baie de aburi, jacuzzi, teren de tenis, mini-golf, sporturi nautice, plaja privata, ponton, corali.

Facilitati camere:

Hotelul a fost construit în 2009 si consta dintr-o cladire principala si doua cladiri cu catetrei etaje si un numar de 365 de camere. Acestea sunt prevazute cu baie cu dus si uscator pentru par si articole de toaleta, aer conditionat, Tv/satelit, mini-bar, seif, balco/terasa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.