Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

REEF OASIS BEACH RESORT SSH

de la
1155 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 19.06.2024 - 26.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucharest
Verifica disponibilitate

Descriere



Localizare:

Hotelul Reef Oasis Beach este situat in Sharm El Sheikh, in zona Om El Seed, pe malul marii, la doar 8 km de Na'ama Bay si la 14km distanta fata de aeroport. Hotelul este o proprietate de lux, primitoare, destinata in special familiilor, cu facilitati variate pentru copii, dar si pentru adulti.

Facilitati hotel:

Resortul dispune de receptie 24h, lobby, Wi-Fi, camera pentru bagaje, magazine, Aqua ParK cu o zona pentru copii, mini-club, mini-disco, piscine exterioare, centru Spa, teren de tenis si de fotbal, sala de fitness,4 restaurante si 8 baruri, spectacole tematice si muzica live, cafenea, shuttle bus catre statiunea Naama Bay, rent a car, curăţătorie chimică/spălători, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, saună, sala de fitness, masaj, biliard, darts, centru pentru scufundari, snorkelling, plaja proprie.

Facilitati camere:

Camerele, in numar de 696, de diferite categorii si elegant decorate, sunt prevazute cu zona de relaxare, seif, TV / satelit, mini-bar, aer conditionat, telefon, uscator pentru par, facilitati pentru ceai / cafea, baie cu articole de toaleta, balcon.terasa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.