Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PARROTEL BEACH RESORT

de la
858 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 19.06.2024 - 26.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Cluj-Napoca
Verifica disponibilitate

Descriere



Localizare:

Parrotel Beach Resort  este situat in regiunea Nabq Bay din Sharm El Sheikh, la aproximativ 20 de km de centrul Naama Bay, intr-un paradis acvatic la malul Marii Rosii si la aproximativ 7 km de aeroport.

Hotelul Parrotel Beach Resort (ex Radisson Blu) 5* este un complex de lux, conceput cu grija si pasiune pentru cultura locala, cu o atmosfera personalizata, creata pentru a satisface nevoile și așteptările tuturor oaspeților.

Facilitati hotel:

Parrotel Beach Resort pune la dispozitia clientilor sai receptie 24h, Wi-Fi, lobby, salon, oficiu pentru schimb valutar,  Wi-fi, magazine, sala de conferinte, 4 restaurante, 5 baruri, 3 piscine, centru Spa, sala fitness, tratamente corporale, sauna, jacuzzi, volei de plaja, 3 terenuri de tenis, tenis de masa, biliard, darts, aerobic, volei pe plaja, cabinet medical, servicii de spalatorie, club pentru copii si loc de joaca, pista de jogging, programe zilnice de divertisment şi sporturi nautice, shuttle bus pentru Na’ama Bay, plaja privata.

Facilitati camere:

Hotelul dispune de 329 de camere amenajate cu inspiratie araba, tropicala, sau maritima si sunt echipate cu aer conditionat, mini-bar, TV /satelit, seif,  baie cu uscator pentru par si produse toaleta, halat de baie si papuci, facilitati pentru ceai si cafea , mini-bar, balcon/terasa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.