Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

NOVOTEL BEACH SSH

de la
1168 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 19.06.2024 - 26.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucharest
Verifica disponibilitate

Descriere



Localizare:

Hotelul este situat în pitorescul Golf Naama, la 8 km de centrul statiunii si la 9 km distanta de aeroport. Novotel Sharm este clasificat 5*, si-a castigat o reputație justificată printre hotelurile din Sharm El Sheikh, oferind un cadru contemporan si intim, servicii de cea mai buna calitate, confort si relaxare.

Facilitati hotel:

Novotel Beach Resort dispune de receptie 24h, zona de lobby, business center, 4 restaurante, baruri, o piscina exterioara (cu incalzire), cabinet medical, servicii de spalatorie, salon de infrumusetare, centrul Spa, piscina interioara, jacuzzi, baie turceasca, masaj, aerobic, aqua park, programe de divertisment, sala fitness, tenis de masa, mini-fotbal, volei pe plaja, cursuri de scuba diving, magazine, schimb valutar, parcare, facilitati pentru sporturi acvatice, plaja proprie cu nisip si ponton si are in apropiere recif de corali.

Novotel Beach Resort asigura copiilor program de animatie, piscina, loc de joaca, sala de jocuri, mini-club.

Facilitati camere:

Novotel Beach Resort are 197 de camere dotate cu aer conditionat, seif, Wi-Fi, TV /satelit, telefon, mini-bar, baie cu dus si uscator pentru par, produse de toaleta, balcon/terasa.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.