Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

JAZ MIRABEL BEACH

de la
1061 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 19.06.2024 - 26.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucharest
Verifica disponibilitate

Descriere



Localizare:

Hotelul Jaz Mirabel Beach 5* se afla in Nabq Bay, la 11 km de aeroprotul din Sharm El Sheikh si la 25 de km de Golful Naama, langa plaja. Hotel ideal pentru familii, cu o atmosferă plină de viață și distractivă, cu o gastronomie rafinata, camere elegante si spatioase, facilități și servicii de top.

Facilitati hotel:

Oaspetii au la dispozitie receptie 24h, lobby, Wi-Fi, camera pentru bagaje, birou de schimb valutar, magazine, spalatorie, parcare, sala de conferinte, 5 restaurante cu meniu pentru copii, 8 baruri, aqua park, 4 piscine in aer liber (2 piscine incalzite iarne), 5 tobogane cu apa, centru Spa, salon de frumusete, cabinet medical, 2 piscine pentru copii, mini-club, loc de joaca si mini-discoteca, programe de animatie, sauna, jacuzzi, baie cu aburi, sala de fitness, masaj, biliard, centru de scufundari, sporturi nautice, aqua aerobic, tenis de masa, darts, bocce, teren de tenis, mini-fotbal, volei pe plaja, divertisment de seara, discoteca, plaja ptivata cu nisip.

Facilitati camere:

Fiecare camera ofera: aer conditionat, telefon, TV/satelit, mini-bar, balcon/terasa, facilitati pentru ceai/cafea, seif, Wi-Fi, baie cu dus/cada cu produse de toaleta, uscator pentru par.
 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.