Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

JAZ BELVEDERE HOTEL SSH

de la
1199 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 19.06.2024 - 26.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Cluj-Napoca
Verifica disponibilitate

Descriere



Localizare:

Hotel Jaz Belvedere Resort Sharm El Sheikh este situat langa plaja, la 9 km de aeroport, 18 km din golful Naama Bay si 28 km de orasul vechi, în Golful Ras Gamila.

Amenajat pitoresc pe plaja din Montazah, intr-o oaza de liniste, Jaz Belvedere este un hotel de cinci stele construit cu elemente arhitecturale tradiționale arabe și marocane, in tonuri calde, cu facilitati moderne si o atmosfera ce evoca o nota etnica, ideal pentru cei ce doresc o vacanta perfecta in Egipt.

Facilitati hotel:

Hotelul ofera turistilor sai receptie 24h, lobby, bancomat, camera pentru bagaje, Wi-Fi, 2 restaurante, 3 baruri, 2 piscine (una este incalzita in timpul iernii), centru Spa, teren de tenis, jacuzzi, club, sala fitness, zona de shopping, mini-club pentru copii, serviciul de spalatorie, cabinet medical, farmacie, salon de infrumusetare, piscina pentru copii incalzita în timpul iernii, volei pe plaja, fotbal pe plaja, aerobic, darts, centru de diving, plaja proprie de nisip (corali), ponton.

Facilitati camere:

Hotelul a fost deschis în 2004 si este format dintr-o cladire cu 2 etaje si un complex de cladiri de cate 3 etaje. Are un total de 317 camere dotate cu TV / satelit, telefon, mini-bar, uscator pentru par, articole de toaleta, seif, aer conditionat, facilitati pentru ceai si cafea.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.