Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CORAL SEA HOLIDAY RESORT

de la
1064 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 19.06.2024 - 26.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Cluj-Napoca
Verifica disponibilitate

Descriere



Localizare:

Coral Sea Sharm Holiday Resort este un resort de cinci stele situat într-o locație privilegiată, cu vederi catre insulei Tiran, în partea de nord-vest a orașului, la numai 4 minute cu mașina de centru statiunii si la o distanta de 9 km fata de Aeroportul International Sharm El Sheikh.
Elegant, cu o atmosfera perfecta de vacanta si cu servicii de calitate, hotelul promite tuturor oaspetilor sai un sejur in intimidate si confort.

Facilitati hotel:

Coral Sea Holiday Resort dispunde de receptie 24h, lobby, Wi-Fi, camera pentru bagaje, magazine, 6 restaurante si 7 baruri, centru Spa, 4 piscine in aer liber (dintre care 2 incalzite in timpul iernii), o piscina pentru copii cu turn de apa, o piscina cu apa de mare, 6 piscine private, casa de schimb valutar, bancomat, saune, jacuzzi, masaj, teren de sport multifunctional, terenuri de tenis de camp, biliard, tenis de masa, tir cu arcul, fotbal si volei pe plaja, sporturi pe apa, mini-club pentru copii, mini-disco, spectacole de seara, plaja privata.

Facilitati camere:

Toate cele 484 de camere au baie cu cabina de dus/ cada, produse de toaleta premium, uscator pentru par, TV LCD /satelit, mini-bar, seif, Wi-Fi, aer conditionat, facilitati pentru ceai si cafea, fier si masa pentru calcat, balcon/ terasa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.