Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Dolphins Apartments


Descriere

Amplasare

Hotelul la plajă, ideal pentru turiști de la plajă, se află în centrul localității Kamari, la câteva secunde de plajă.

Dotări

Clienților le stau la dispoziție 20 de apartamente. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Complexul de apartamente cu aer condiționat dispune de diverse comodități ce contribuie la o ședere confortabilă și relaxantă, ca de exemplu un seif, un serviciu de transfer și o zonă pentru fumători. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca contra cost în parcarea complexului.

Locul de cazare

În camere există un aparat de aer condiționat. Un balcon care invită la zăbovit se găsește în dotările standard ale majorității camerelor. Sunt disponibile dormitoare separate. Pot fi solicitate paturi suplimentare. Un seif oferă cea mai bună protecție pentru bunurile de preț ale clienților. În camere se află o chicinetă. În plus, există un telefon, un televizor și WiFi. Băile dispun de un duș și de o cadă. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Complexul oferă 20 de camere de nefumători și camere pentru fumători.

Sport/divertisment

Clienții pot profita de vremea bună pe terasă. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Zona cu restaurante dispune de o cafenea. Clienții vor găsi bucate diverse în restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat. La centrul de cazare se oferă spre rezervare demipensiune. Zilnic sunt servite un mic dejun continental și o cină.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie