Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sugar Beach, A Sun Resort


Descriere

Situat pe plaja Flic-en-Flac, hotelul luxos Sugar Beach are vedere la Oceanul Indian și oferă un centru spa și de wellness, o grădină tropicală și o piscină mare in aer liber.

Camerele izolate fonic sunt dotate cu aer conditionat si mobilier modern. Fiecare cameră spațioasă are TV cu ecran plat cu canale prin satelit, zonă de relaxare si balcon. Sunt disponibile facilităti pentru prepararea de ceai/cafea si articole de toaletă gratuite. Unele camere beneficiază de vedere la mare.

Restaurantele complexului Sugar Beach servesc mancăruri mauritiene creative si preparate din bucătăria italiană si internatională. Oaspetii se pot destinde savurand un cocktail delicios la bar.

La clubul de golf Ile Aux Cerfs cu 18 găuri se poate ajunge prin intermediul unui transfer cu barca de la Pointe Maurice, care se află la 60 m de complex. Printre facilitătile oferite se numără un centru de fitness si o terasă la soare. Oaspetii se pot bucura de o plimbare pe plaja cu nisip alb. Parcul natural Casela si terenul de golf Tamarina Golf Estate se găsesc la aproximativ 13 km.

La un cost suplimentar, este disponibil un serviciu de transfer de la/la Aeroportul International Sir Seewoosagur Ramgoolam, aflat la mai puțin de 1 oră cu masina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.