Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

www.sofitel.com


Localizare: Acest resort de 5* se bucura de o frumoasa locatie pe plaja, pe coasta de vest a insulei, la 5km de statiunea Flic en Flac, la 60km de aeroport.


Prezentare generala si facilitati: Hotelul dispune de 5 restaurante si 3 baruri: restaurantul principal Ravinala unde se servesc micul dejun si cina bufet cu specific in fiecare seara; restaurantul Tamassa situat pe plaja unde se servesc meniuri pescaresti si preparate locale; restaurantul traditional Jacaranda situat pe plaja; restaurantul cu specific chinezesc Ming Court; restaurantul cu specific japonez Teppanyaki; piano-bar Pink cafe; barul Tamassa situat pe plaja, locul ideal de servire a unui cocktail la apus de soare; barul Wine Corner unde se pot vinuri si branzeturi frantuzesti.


Centrul SPA este un adevarat sanctuar asiatic unde va puteti relaxa si incarca fortele pentru intregul an: sauna, baie turceasca, masaj, aromaterapie sunt doar cateva din serviciile oferite. Sporturi: waterski, windsurf, snorkeling, scuba, tenis, volei.


Alte facilitati: piscina exterioara, piscine interioara, WiFi in camere si in spatiile publice, magazine, club pentru copii 4-6 ani, club pentru copii 6-12 ani, coafor, curatatorie, spalatorie.


Camere: Hotelul dispune de 191 camere, cele din categoria luxury avand vedere la ocean si fiind situate la etajul 1 sau 2. Acestea au 40 m2 si capacitate maxima de 2 adulti+1 copil. Sunt dotate cu aer conditionat, TV satelit, radio, facilitati de preparare ceai / cafea, uscator de par, seif, telefon, minibar, terasa, jacuzzi, cos cu fructe la sosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie