Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hilton Mauritius Resort and SPA


Descriere

!!! OFERTA LUNA DE MIERE/ ANIVERSARE CASATORIE Reducere 50% din tariful camerei pentru o durata minima a sederii de 7 nopti.
Aplicabila pentru perioadele cuprinse intre: 01.11.2019 - 20.12.2019 si 05.01.2020 31.10.2020
Oferta include: un sarong (pareo) pentru mireasa si un tricou polo pentru mire (sau articole similare celor mentionate), platou cu fructi, tratatii dulci, cocktailuri servite cu canapes la Vista Bar, 1 sticla de rom si un serviciu de turndown gratuit, 20% reducere pentru tratamentele spa (inainte de ora 15).
Conditii: oferta nu poate fi combinata cu alte oferte. CERTIFICATUL DE CASATORIE (copie/scan) trebuie trimis la momentul efectuarii rezervarii. Pentru varianta de luna de miere acesta trebuie sa aiba maxim 12 luni de la momentul intocmirii. Oferta pentru aniversarea casatoriei este valabila la fiecare A CINCEA ANIVERSARE.


Descriere
Conceput intr-un stil caracteristic lantului Hilton, dar adaptat destinatiei, hotelul este o oaza de relaxare si fericire in inima Oceanului Pacific.
Localizare
Resortul se afla la malul marii, la 4 km de Flic en Flac. Aeroportul International Sir Ramgoolam se afla la aproximativ o ora distanta, iar Port Louis, capitala insulei, la 15 minute cu masina.
Facilitati hotel
Printre facilitatile SPA ale Hilton Mauritius se numara diferite tipuri de masaj, sauna, salon de infrumusetare, sala de fitness, clase de yoga si de thai chi. In lista de facilitate se inscriu si centru de sporturi nautice ( pescuit, kayaking, scuba diving, snorkeling, water skiing si altele), teren de tenis, loc de joaca pentru copii, club pentru copii, gift shop, inchiriere biciclete,
Dotari camera
Camerele sunt spatioase si dotate cu baie proprie din marmura si terasa cu vedere la gradini sau la Oceanul Indian. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, ceas cu alarma, halat si papuci pentru baie, televizor, detector de fum, seif, uscator de par, fier de calcat si masa de calcat, mini bar, precum si facilitate pentru prepararea ceaiului si cafelei.
Site
https://www3.hilton.com/en/hotels/mauritius/hilton-mauritius-resort-and-spa-MRUHIHI/index.html


NOTA
Bauturile incluse in pachetele Half Board + si Full Board + se refera la: 2 pahare de vinul casei SAU doua beri SAU 2 bauturi racoritoare, apa, ceai, cafea. Acestea trebuie sa fie consumate la restaurant, in timpul mesei, nu in afara perioadei pentru servirea acesteia.
Micul dejun se serveste in restaurantul principal, La Pomme dAmour
Cina se poate servi intr-una dintre locatiile: La Pomme dAmour, Ginger Thai, Coquillages, ultimele doua fiind restaurante a la carte.
Cod vestimentar: la servirea cinei, tinuta vestimentara NU trebuie sa includa: pantaloni scurti sau bermude, atat pentru barbati, cat si pentru femei.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie