Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1823  1818 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 23.09.2024 - 30.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Bahia del Sol se află la 100 de metri de plaja Santa Ponsa din Mallorca și oferă vedere panoramică la Marea Mediterană. Are o piscină in aer liber, sală de sport și o zonă de spa cu piscină interioară incălzită și saună (sezonieră).

Toate camerele au aer condiționat, unele au balcon privat, majoritatea cu vedere la mare. Fiecare are TV prin satelit, seif (€) și frigider. Baia privată este dotată cu uscător de păr și articole de toaletă.

Restaurantul in stil tradițional de la Bahia del Sol servește preparate din bucătăria mediteraneană. Există, de asemenea, un bar in hol/la piscina in aer liber.

Există un loc de joacă pentru copii la etajul 4 al hotelului. Clubul de golf Santa Ponsa este la 5 minute de mers cu mașina, iar in zonă există școli de snorkelling.

Este oferită parcare gratuită și puteți inchiria o mașină sau o bicicletă (de sezon) de la biroul de turism de la Bahia. Există o recepție deschisă 24 de ore pe zi, iar WIFI este disponibil in camere și zonele comunitare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie