Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Apartamentos Roc Portonova

de la
1318 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 02.07.2024 - 09.07.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Amplasare

Acest hotel la plajă, un loc ideal pentru turiști de la plajă, se află la Palma Nova, la cateva secunde de plajă, intr-o zonă liniștită. In imediata apropiere se află diverse cluburi de noapte, baruri, locuri de făcut cumpărături și restaurante. Pană la aeroportul Mallorca - Palma de Mallorca (PMI) sunt aproximativ 25 de km.

Dotări

Complexul de apartamente oferă 77 de apartamente pe 5 etaje la care se poate ajunge cu un lift. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Clienților complexului le stau la dispoziție o cameră de bagaje, un seif, un spațiu cu televizor, o sală de jocuri, room-service, o spălătorie de tip self-service, o zonă pentru fumători și un acoperiș tip terasă. In spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mană de ajutor la planificarea excursiilor. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele in scaun cu rotile. Complexul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. In cazul in care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze intr-un garaj sau in parcare (contra cost). Oferta include un autobuz propriu pentru navetă.

Locul de cazare

Camerele sunt amenajate cu o zonă de living, o bucătărie și o baie, de asemenea, un aparat de aer condiționat și un sistem de incălzire contribuie la o atmosferă agreabilă. In majoritatea camerelor se găsește cate un balcon. Camerele au o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. Lucrurile de valoare pot fi păstrate in siguranță intr-un seif. Datorită unui frigider, unui aragaz, unui cuptor cu microunde, unui aparat pentru cafea/ceai și unui congelator, chicineta este bine echipată pentru cei ce se aprovizionează singuri. Un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi-ul (contra cost) oferă un concediu confortabil. In plus, clienții pot să apeleze la serviciul de pregătire a camerei pentru somn. Băile dispun de un duș și de o cadă. Se oferă spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile. Complexul oferă 77 de camere de nefumători.

Sport/divertisment

Pe langă piscinele interioare și exterioare există un spațiu de scăldat amenajat pentru copii. Este disponibilă și o terasă cu șezlonguri și umbrele de soare. Este disponibil un bar al piscinei/snack-bar. In ce privește activitățile de petrecere a timpului liber, locul de cazare mai oferă, pe langă ciclism/ciclism montan, tenis de masă și biliard, și o sală de fitness contra cost. Alte oferte de petrecere a timpului liber includ un program de recreere, un miniclub, o discotecă și un club de noapte. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Locurile unde se poate lua masa cuprind o cafenea și un bar. Clienții vor găsi bucate diverse in restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat. Un bufet bogat la micul dejun garantează o zi bună de dimineață.

Carduri de credit

In complexul de apartamente sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie