Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LUX South Ari Atoll Resort

de la
3811 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 27.09.2024 - 02.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucharest
Verifica disponibilitate

Descriere

Localizare: Se afla in sudul atolului Ari, pe insula Didhoofinolhu. Aceasta are o lungime de 2 km si o latime de 200 metri. Distanta pana la aeroportul Male este de 104 km si poate fi parcursa in aproximativ 30 de minute cu hidroavionul.

Prezentare generala: LUX* South Ari Atoll apartine gamei de hoteluri premium si este locul perfect pentru o adevarata vacanta de cinci stele. Decorul este unul de exceptie, farmecul fiind dat de plajele impecabile, vegetatia exotica si laguna in care se poate face snorkeling de calitatei.

Facilitati: Clientii beneficiaza de nu mai putin de 7 restaurante, dintre acestea se evidentiaza restaurantul principal East, amplasat deasupra apei, unde se servesc micul dejun, pranzul si cina. Restaurantul Island Kitchen este amplasat chiar pe plaja, iar restaurantul cu specialitati asiatice Senses isi asteapta si el oaspetii cu bratele deschise. De asemenea, exista seri tematice cu bucatarie internationala. Gustarile si bauturile racoritoare, alcoolice si nonalcoolice se pot servi la cele 6 baruri ale resortului. Va puteti rasfata la cele 2 piscine ale hotelului. Nu ezitati sa va petreceti timpul si la clubul de noapte, clubul in aer liber, cinematograful in aer liber sau la biblioteca. Exista un magazin de suveniruri si chiar un majazin de bijuterii. Internetul este gratuit prin wireless pe intreaga insula. Pentru sport si fitness exista multiple variante puse la dispozitie de resort (biliard, volei, windsurf, catamaran, snorkeling, wakeboard, teren de tenis, sala gym interioara si exterioara) Contra cost: darts, ski nautic, jet ski, banana, caiac, pescuit etc. Pentru wellness exista centrul LUX me amplasat direct deasupra apei, unde contra cost se pot face masaje si tratamante speciale de intretinere si infrumusetare.

Camere: Resortul dispune de 193 de camere, dintre care 36 din categoria Beach Pavillion cu o suprafata de 65 metri patrati; acestea fiind bungalowuri de sine statatoare. Sunt decorate in stil modern. Benefiaza de: acces direct la plaja, minibar, cafetiera, seif, televizor, aer conditionat, dus exterior, uscator de par. Baia este semi-deschisa (o parte fiind fara acoperis). Capacitatea maxima a camerelor BEACH PAVILLION: 2 adulti si 1 copil (2-17,99 ani). Pentru copil se va adauga un pat suplimentar.

Resortul dispune si de camere water villa. Acestea au o suprafata de 71 metri patrati. Au fost construite deasupra apei si dispun de o punte privata din lemn si acces direct in ocean. Benefiaza de: minibar, cafetiera, seif, televizor, aer conditionat, uscator de par.

Capacitatea maxima a camerelor WATER VILLA: 2 adulti si 1 copil (6-17,99 ani). Copiii sub 6 ani nu sunt acceptati.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.