Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

JOALI, Maldives


Descriere

JOALI se află pe insula Muravandhoo, in atolul Raa din nordul Insulelor Maldive, si oferă 73 de resedinte si vile pe apă, cu acces la o plajă privată. Fiecare vilă are o poveste proprie, care se regăseste in intregul design. Centrul JOALI Spa by Espa este inspirat de cadrul tropical din jur și pune la dispoziție tratamente relaxante. Există de asemenea un centru de fitness cu instructori experimentati și vedere la oceanul albastru-turcoaz și la vegetatia de un verde intens.

Complexul are 4 restaurante care servesc preparate creative din bucătăria fusion. Restaurantul Vandhoo oferă o experiență culinară deosebită, cu delicii din Asia de Sud-Est, China, zona Mării Mediterane și Levant, gurmanzii putandu-se răsfăța cu optiuni culinare experimentale, un mic dejun excelent tip bufet și vinuri asortate alese cu grijă. Her Kitchen asigură experiențe culinare personalizate pentru oaspeții care doresc să invețe să gătească și să se bucure in acelasi timp de rețetele maldiviene locale.

Restaurantul Saoke, proiectat de arhitectul japonez Noriyoshi Muramatsu, cu mobilier Kotatsu și un lounge elegant, serveste preparate din bucătăria Nikkei. Restaurantul italian, o părticică din Italia in mijlocul Insulelor Maldive, oferă de la paste italienesti autentice la nelipsitele aperitive Bellini și băuturi digestive Grappa. Barul Mura are foisoare și terase mari, cu vedere la plaja cu nisip alb și la apele sclipitoare ale mării.

Inconjurat de oceanul vibrant și peisaje luxuriante, complexul JOALI poate organiza activități precum snorkelling in zone cu diavoli de mare, vizite la muzeul subacvatic, in cadrul cărora puteți afla despre degradarea coralilor, wakeboarding, excursii cu iahturi inchiriate și bărci dhoni sau intalniri cu comunitățile locale. La hotel veți găsi de asemenea o hartă cu trasee ce vă vor indruma către lucrări artistice și sculpturi răspandite de teritoriul insulei, intr-o aventură de descoperire a unor obiecte unice concepută special pentru oaspeții de la Joali.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.