Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Thalero Holidays - zona Ligia - Lefkada

Prezentare oficiala hotel:nbsp;www.thalero.gr

Hotelul Thalero Holidays este alegerea perfecta pentru turistii activi, care vor sa descopere imprejurimile si frumusetea insulei Lefkada.nbsp;

Localizare: Hotelul este situat in centrul insulei Lefkada, mai exact in Ligia, un superb sat pescaresc. Orasul Nidri se afla la o distanta de 10 km, iar la aproximativ 15 minute de mers cu masina se afla orasul Lefkas. La 750 m se afla portul din Ligia, aici se gasesc numeroase taverne, restaurante. Plaja este la o distanta de 500 m fata de hotel.

Facilitati hotel: Piscina exterioara cu terasa si bar, unde oaspetii se pot relaxa si pot servi diverse bauturi la umbra palmierilor, wi-fi gratuit la receptie, tenis de masa, mini teren de fotbal, biblioteca si o parcare privata gratuita.nbsp;

Facilitati camere: Hotelul dispune de camere ce au capacitati maxime de 2 sau 3 persoane. Unele au vedere spre gradina, altele la piscina, sunt dotate cu balcon, baie proprie cu dus, televizor, aer conditionat (contra cost), chicineta, frigider.nbsp;Camerele pentru 2 persoane, au doua paturi separate iar camerele triple au doua paturi separate si o canapea extensibila. In fiecare zi de miercuri si duminica, se face curatenie in camere si se schimba prosoapele.



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie