Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Louis Phaethon Beach


Descriere

LOCALIZARE
Hotelul Louis Phaethon Beach are o locatie ideala pe plaja Yeroskipou din Paphos, pe insula insorita a Ciprului. Hotelul este amplasat convenabil, la doar 10 km de Aeroportul International Paphos, la 3 km de portul pitoresc Paphos si la cativa pasi de numeroase magazine, restaurante si baruri.

FACILITATI
Plaja: plaja este ideala pentru cei care doresc o vacanta plina de activitati si divertisment.
Piscine: 2 piscine exterioare si piscina interioara incalzita.
Wi-Fi: in zonele publice ale hotelului si in camere se ofera acces gratuit la Wi-Fi.
Wellness: sala de fitness, centru spa Aegeo (tratamente faciale, masaje revigorante), jacuzzi interior, sauna.
Divertisment: servicii de inchiriere de masini, Family Waterpark cu 6 tobogane, teren de bowling, terenuri de tenis, tenis de masa, badminton, biliard, volei pe plaja, club de noapte, divertisment live, club pentru copii.

RESTAURANT
Restaurantul principal al hotelului, Esperides, este un restaurant all-inclusive deschis pe tot parcursul anului, unde micul dejun, pranzul si cina sunt servite sub forma de bufete bogate si variate. Hotelul are, de asemenea, un bar si un restaurant confortabil langa piscina, care serveste gustari calde si reci, cocktailuri, bere si bauturi racoritoare. Cafeneaua Vienna este o cafenea primitoare care serveste bauturi calde si reci. Barul principal ofera bauturi racoritoare si cocktailuri.

CAMERE
Unitatile de cazare dispun de balcon sau terasa, aer conditionat, frigider, baie privata cu cada, TV, uscator de par, facilitati pentru prepararea de ceai si cafea.
DOUBLE/TWIN ROOM (19 mp) - capacitate maxima 3 persoane, vedere la mare sau interior;
FAMILY ROOM (19 mp) - capacitate maxima 4 persoane, vedere la mare sau interior.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.