Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
946  938 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.10.2024 - 27.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Situat la doar 50 de metri de plaja Pernera, hotelul Captain Pier este administrat de o familie și are o zonă in aer liber. De asemenea, oferă o zonă de fitness și o zonă de fitness.

Camerele dotate cu aer condiționat au o zonă de relaxare cu TV LED de 32 inch și un balcon privat.

Hotelul oferă superbă la plajă, un bar interior, un bar langă zonă și verande de relaxare, și o sală multifuncțională pentru intalniri și conferințe.

Oaspetii pot juca o partidă de biliard la umbră. Există un loc de joacă pentru copii și o piscină pentru copii. Conexiunea WiFi este gratuită in zonele publice. Zona piscinei este inconjurată de șezlonguri și umbrele gratuite.

In zonă poate găsi restaurante, baruri, un supermarket și alte altele, iar personalul iși va oferi cu plăcere servicii in orice moment.

Hotelul Captain Pier este la 2 km de centrul orașului Protaras și la 3 km de orașul Paralimni. Aeroportul Internațional din Larnaca se află la 68 km. Serviciul de transfer la și de la aeroport este disponibil la un cost suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie