Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Dusit D2 Kenz Hotel Dubai

de la
1208  958 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 15.06.2024 - 22.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Dusit D2 Kenz Hotel Dubai este situat in Barsha Heights. Hotelul are vedere la bulevardul Sheikh Zayed și se află la cațiva pași de stația de metrou Dubai City. Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit și parcare privată gratuită.

Acest hotel pune la dispoziție 237 de camere și suite, un etaj executiv, o piscină pe acoperiș, un centru spa și un centru de fitness.

Hotelul servește zilnic un mic dejun continental și tip bufet. Oaspeții pot savura preparate internaționale la restaurantele hotelului, printre care unul mediteranean și unul thailandez.

Hotelul oferă un birou de turism, serviciu de inchirieri auto și un centru de afaceri, cu ziare.

Dusit D2 Kenz Hotel Dubai are acces ușor la Dubai Media City și Dubai World Trade Center. Aeroportul Internațional Dubai este situat la doar 28 km, iar noul Aeroport Al Maktoum se află la 23 km. Hotelul oferă serviciu gratuit de transfer cu autobuzul de la/la Mall of Emirates, zona comercială Pointe, plaja Pointe și Dubai Outlet Mall.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.