Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Village Heights Resort

de la
882  786 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 24.09.2024 - 18.10.2024 | transport cu avionul | plecare din CLUJ-NAPOCA
Verifica disponibilitate

Descriere

LOCALIZARE
Village Heights Resort se afla in Hersonissos, la doar cativa pasi de Clubul de Golf din Creta.
Proprietatea poate facilita servicii de inchiriere de autoturisme. Este oferit transfer zilnic de la/la Hersonissos. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Nikos Kazantzakis, situat la 17 km de Village Heights Resort.

FACILITATI
Proprietatea este o oaza relaxanta dotata cu centru spa cu zona de fitness, sauna, cada cu hidromasaj, hamam, 2 piscine in aer liber, piscina interioara si 2 piscine pentru copii. Este disponibil acces WiFi gratuit in intreaga proprietate.
Printre facilitatile sportive disponibile la proprietate se numara un teren de tenis, un teren de minigolf si un teren de volei. Exista si facilitati pentru copii, cum ar fi un miniclub cu loc de joaca, o sala de jocuri si facilitati de tenis de masa.
Pentru distractie in familie, oaspetii au la dispozitie Acvariul din Creta si Labirintul, aflate in imediata vecinatate. La proprietate exista si alte facilitati, precum un minimarket si o biblioteca.

RESTAURANT
Oaspetii pot savura mancaruri cretane si internationale la restaurantele proprietatii si la snack barul de la piscina, iar barul de la piscina serveste diverse bauturi racoritoare, cafea si bauturi alcoolice.

CAMERE
Toate studiourile, apartamentele si vilele sunt amenajate intr-un stil autentic cretan si ofera vedere panoramica la peisajul impresionant si la mare. De asemenea, acestea au TV prin satelit si DVD player, bucatarie complet utilata si aparat de cafea.
Fiecare camera are baie privata cu cada, uscator de par si articole de toaleta gratuite.
- studio (suprafata 35mp) dotat cu un pat king-size, grup sanitar propriu, bucatarie complet utilata, balcon mobilat sau terasa cu vedere catre mare sau munte, internet wifi, uscator de par, patut pentru copii (la cerere), seif, room service, fier si masa de calcat.
- apartament cu 1 dormitor (suprafata 50mp) dotat cu pat king-size si un living cu canapea si fotolii, baie, bucatarie complet echipata, internet wifi, uscator de par, patut pentru copii (la cerere), seif, room service, fier si masa de calcat.
- apartament cu 2 dormitoare (suprafata 80mp) cu paturi king-size, doua bai si o bucatarie complet utilata, internet wifi, uscator de par, patut pentru copii (la cerere), seif, room service, fier si masa de calcat.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.