Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Koni Village (Stalida)

de la
757  689 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 24.09.2024 - 18.10.2024 | transport cu avionul | plecare din CLUJ-NAPOCA
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere: Koni Village Hotel este un complex all-inclusive recent renovat, localizat pe un deal din statiunea Stalis, oferind o vedere panoramica asupra muntilor si marii Egee.
Localizare: Koni Village Hotel este localizat in Stalis, la 35 km de aeroportul din Heraklion. la 3,5 km de Malia, la 10 km de Hersonissos si 32 km de Agios Nikolaos.
Plaja: Koni Village Hotel se afla la 800 m de plaja cu nisip, unde sezlongurile si umbrelele sunt cu plata.
Dotari camere: Koni Village Hotel dispune de 121 camere dotate cu aer conditionat, telefon, seif ( 10 euro/sapt), TV satelit, radio, frigider, fierbator, baie cu dus sau cada, uscator de par, balcon/terasa.
Facilitati hotel: Koni Village Hotel ofera clientilor sai receptie 24 de ore, salon, schimb valutar, zona vizionare TV, semineu, wi-fi gratuit in toate zonele publice, mini market, 1 restaurant, 2 baruri, o cafenea traditionala, 2 piscine (10:00-19:00), sezlonguri si umbrele gratuite la piscina si cu plata pe plaja, gradina, parking, capela/biserica, doctor (la cerere, cu plata), prim ajutor, barbeque, seri folclorice, tenis de masa, biliard, darts, boccia, tenis quartz-sand, volei, baschet, masaj, coafor.
Facilitati pentru copii: Koni Village Hotel asigura pentru copii sala de jocuri video, loc de joaca, pat pentru infanti (la cerere, gratuit), servicii de babysitting (la cerere, cu plata).
Pagina web: https://www.konivillage.gr/
Clasificarea oficiala: 3*
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.