Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Dimitra Hotel Kokkini

de la
878  678 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 17.06.2024 - 24.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Timisoara
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul Dimitra & Apartments se află la numai 50 m de plaja din Kokkini Chani si la 500 m de centrul localității. Oferă o piscină, un bar si unităti de cazare cu WiFi gratuit.

Camerele si apartamentele Hotelului Dimitra sunt luminoase si spatioase și au aer conditionat si balcon cu vedere la mare sau la munte. De asemenea, sunt prevăzute cu TV prin satelit, minifrigider si articole de toaletă gratuite. Unele unităti de cazare oferă si o chicinetă, unde oaspetii isi pot prepara propriile mese.

Micul dejun continental este servit zilnic. Oaspetii pot savura băuturi inviorătoare si cafea la barul hotelului, iar la 50 m puteți găsi restaurante care servesc mancăruri cretane. Proprietatea oferă și cină.

Dimitra se află la 14 km de orasul Heraklion si la 12 km de Aeroportul International Nikos Kazantzakis. Orașul plin de viață Hersonissos, cu numeroasele sale opțiuni pentru distracții de noapte, este situat la mai puțin de 15 minute de mers cu mașina. O parcare gratuită este disponibilă in apropierea hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.