Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1140  892 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 23.09.2024 - 30.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Pallazzo Fortezza reprezintă un complex hotelier de apartamente, cotat cu 3 chei, complet renovat și redeschis în luna iulie a anului 2018. Situat într-o oază liniștită din centrul istoric al vechiului oraș Fortezza din Rethymnon, acesta se află la doar 150 de metri distanță de pitorescul port vechi din Rethymnon.
Localizare

Printre atracțiile din proximitatea acestui complex se numără Muzeul Arheologic din Rethymno, Cetatea Venețiană și Muzeul de Istorie și Folclor. Aeroportul Internațional Chania este cel mai apropiat, situat la 35 de kilometri de Pallazzo Fortezza.
Hotelul oferă, la un cost suplimentar, servicii de transfer de la/la aeroport.

Facilități hotel

Facilități oferite de Palazzo Fortezza includ: Servicii de recepție disponibile între orele 08:00-23:00, acces gratuit la internet Wi-Fi, stația de autobuz situată la 150 de metri, serviciu de spălătorie* (la un cost suplimentar), mic dejun continental servit în cameră (cu o taxă suplimentară la rezervare), parcare pentru oaspeți la doar 60 de metri* (contra cost), și schimbarea prosoapelor și a lenjeriei de pat la fiecare 3 zile.

Facilități camere
Camerele dispun de baie privată cu duș, dulap, televizor, prosoape de baie, terasă, aer condiționat, prosoape de piscină, uscător de păr, mini bar și filtru de cafea.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie