Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1303  1298 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 26.09.2024 - 03.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Timisoara
Verifica disponibilitate

Descriere

Estival Park Silmar are o spa extins cu 9 piscine si o gamă impresionantă de alte facilităti si tratamente. Acesta este situat la 5 minute de mers de plaja Racó in La Pineda.

Camerele cu aer conditionat de la Hotel Estival Park Silmar sunt dotate cu un balcon privat si TV prin satelit. Băile proprii au un uscător de păr.

Hotelul oferă 3 restaurante care servesc bufet mediteranean. Există, de asemenea, 4 snack baruri si 3 baruri la piscină unde puteti obtine o gustare sau o băutură.

Personalul de la receptia de 24 de ore a Estival Park Silmar Hotel poate oferi informatii despre ceea ce puteti vedea si face in Salou si pe Costa Daurada. El vă poate ajuta, de asemenea, cu rezervarea de bilete pentru tururi cu ghid, spectacole live si alte evenimente.

Hotelul este la doar 300 de metri de Waterpark Aquopolis, si puteti ajunge cu masina la PortAventura Theme Park in mai putin de 15 minute.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie