Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Captain's Studios Apartments

de la
906  858 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 12.06.2024 - 19.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Amplasare

Locul de cazare se află în apropiere de plaja, într-o zonă centrală la Kavos.

Dotări

Clienții vor avea o ședere relaxantă în cele 12 camere. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Clienților locului de cazare le stau la dispoziție o cameră de bagaje, un seif, un spațiu cu televizor și un serviciu de transfer. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Clienții locului de cazare sunt invitați să se relaxeze în grădină. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea locului de cazare.

Locul de cazare

În camere există un aparat de aer condiționat. Un balcon care invită la zăbovit se găsește în dotările de bază ale majorității camerelor. O altă opțiune disponibilă sunt dormitoarele separate. Pot fi solicitate paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif și un birou. Datorită unui frigider, unui minifrigider, unui aragaz și unui aparat pentru cafea/ceai, chicineta este bine echipată pentru cei ce se aprovizionează singuri. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon, un televizor și WiFi. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr.

Sport/divertisment

Un program de sport și de divertisment oferă posibilitatea de a petrece timpul liber în mod flexibil. Piscina exterioară garantează răcorire și înviorare. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Este disponibil un bar al piscinei/snack-bar. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

În fiecare zi este servit un mic dejun hrănitor.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie