Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1704  1698 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 04.10.2024 - 11.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Cluj Napoca
Verifica disponibilitate

Descriere

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Hotelul Santa Lucia se află la doar 100 de metri de plaja din Minori si la cativa pasi de centrul orasului, oferind camere confortabile, convenabile si primitoare.

Camerele de la Santa Lucia sunt spatioase si bine decorate. Cele mai multe au balcon propriu si TV prin satelit si toate se bucură de acces la internet Wi-Fi.

Puteti folosi, de asemenea, punctul de internet de la receptie, iar personalul săritor de aici va fi bucuros să organizeze excursii pentru dvs.

Relaxati-vă cu o băutură de la barul acestui hotel de familie, sau vizitati vila romană din Minori, in apropiere. O plimbare scurtă vă va duce la plaja cu facilităti de baie, magazine, restaurante si cafenele.

Bucurati-vă de un mic dejun tip bufet generos, dimineata. Restaurantul hotelului Santa Lucia serveste bucătărie locală si delicioase feluri de mancare din peste. Incercati unele de vinurile din selectia largă a familiei.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie