Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
986  786 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 11.09.2024 - 18.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Club Viva se afla chiar in afara centrului statiunii Marmaris, departe de agitatie, inconjurat de gradini uimitoare. Centrul orasului este usor accesibil, iar hotelul contureaza o atmosfera de vacanta pe care orice turist si-o doreste in sejurul sau. Acest hotel este ideal pentru familii si cupluri prin prisma facilitatilor si serviciilor la cel mai inalt nivel. Oaspetii Club Viva vor beneficia de ospitalitate, confort si servicii exclusiviste.

Descriere:
Club Viva se afla chiar in afara centrului statiunii Marmaris, departe de agitatie, inconjurat de gradini uimitoare. Centrul orasului este usor accesibil, iar hotelul contureaza o atmosfera de vacanta pe care orice turist si-o doreste in sejurul sau. Acest hotel este ideal pentru familii si cupluri prin prisma facilitatilor si serviciilor la cel mai inalt nivel. Oaspetii Club Viva vor beneficia de ospitalitate, confort si servicii exclusiviste. 

Localizare:
Hotelul este situat la o distanta de 1 km. fata de centrul orasului si la 90 km. fata de aeroportul Dalaman.

Website:
http://www.clubvivahotel.com/en/home/

Facilitati hotel:
Hotelul pune la dispozitia turistilor sai facilitati precum: restaurant, bar, piscina, piscina pentru copii, umbrele si sezlonguri, tobogan, loc de joaca pentru copii, gradini, snack bar, tenis de masa, sala de fitness, centru Spa, sauna, baie turceasca, masaj, serviciu shuttle gratuit pana la plaja, receptie, lobby, serviciu de schimb valutar, parcare, sala de jocuri, Wi - Fi.

Facilitati camere:
Camerele sunt moderne, confortabile, elegante si beneficiaza de urmatoarele dotari: aer conditionat, seif, TV prin satelit, mini bar, baie cu dus, telefon, uscator de par.  

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.