Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRAND VIKING HOTEL

de la
650 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 19.07.2024 - 21.07.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Grand Viking are p vedere uimitoare spre Munții Taurus.

Descriere

Construit in anul 2003, ultima renovare a avut loc in anul 2013. Acesta este un hotel fabulos pentru cupluri si familii cu o gama larga de produse alimentare si bauturi, o multime de activitati la fata locului si in apropiere, si servicii excelente din partea personalului prietenos.

Localizare

Grand Viking este situat la 1 km de plaja, la 300 m de centrul orasului si la 65 km de aeroport.Un autobuz de transfer spre centru si plaja este disponibil de la hotel,de asemenea exista un parc acvatic din apropiere.

Website

http://www.grandvikinghotel.com/

Facilitati hotel

Hotelul beneficiaza de: baie turceasca, umbrele (piscina si plaja), bauturi locale, gozleme, biscuiti si prajituri, tenis de masa, sala de jocuri pentru copii, tobogan, shutlle la plaja, seif la receptie, telefon, fax, masaj, magazin pentru cadouri si suveniruri.

Facilitati camere

Toate camerele au baie proprie cu cabina de dus si uscator de par, aer conditionat split, telefon direct, mini bar (contra cost), TV prin satelit si canale de muzica, balcon. Hotelul are un numar total de 106 camere. Acestea sunt clasificate in camere Standard (22mp), camere Family (38m), camere economy (15mp, fara balcon) si o camera pentru persoane cu dizabilitati.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.