Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ukino Terrace Algarve - Concept Hotel

de la
1808  1798 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 18.06.2024 - 25.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Ukino Terrace Algarve Concept oferă o piscină in aer liber și apartamente cu bucătărie bine utilată, la doar 350 de metri de Praia da Nossa Senhora da Rocha. Proprietatea are o cafenea și un restaurant tip bufet.

Toate apartamentele sunt insorite și au ferestre mari, unele cu vedere la ocean. Fiecare are o bucătărie in plan deschis, cu frigider mare, aragaz cu 2 plite și zonă de luat masa.

Coasta din apropiere poate fi explorată folosind bicicletele de inchiriat ale proprietății sau pe jos. De asemenea, oaspeții se pot relaxa cu o carte in grădina luxuriantă.

In lunile iulie și august, Ukino Terrace Algarve Concept are un bar langă piscină și muzică live. Copiii au acces la propria piscină și un loc de joacă.

Ukino Terrace Algarve Concept se află la 2,5 km de Plaja Pescarilor din Armação de Pêra, iar Aeroportul Faro este la aproximativ 50 de minute cu mașina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie