Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TURIM ESTRELA DO VAU

de la
1879  1653 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 17.09.2024 - 24.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Bine 7.3 Booking.com Hotelul este situat la 8 minute de mers pe jos fata de plaja si la 10 minute de mers pe jos fata de statiunea Portimao. Hotelul face parte din lantul Turim Hotels Group.
Localizare

Hotelul este situat la 8 minute de mers pe jos fata de plaja si la 10 minute de mers pe jos fata de statiunea Portimao. Hotelul face parte din lantul Turim Hotels Group.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai facilitati si servicii precum restaurant a-la-carte, bar la piscina, 2 piscine, sala de fitness, mini-market, club de vara pentru copii, centru welness&spa cu piscina interioara, coafor, cada cu hidromasaj, baie turceasca, parcare gratuita, access internet wi-fi gratuit in lobby, teren de tenis si teren de golf in apropierea hotelului.

Facilitati camere

Hotelul ofera apartamente spatioase si ofera aer conditionat, mobilier modern, televizor, chicineta complet utilata cu frigider si cuptor cu microunde, seif, baie cu dus si uscator de par.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.