Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Argentina 2023-2024

Bootstrap Image Preview

Vacanța în Argentina promite o experiență diversă și captivantă într-o țară vastă și spectaculoasă din America de Sud. Argentina este cunoscută pentru peisajele sale impresionante, cultura bogată, mâncarea delicioasă și pasiunea pentru dansul tango.

Hoteluri recomandate:

1. Ibis Buenos Aires Obelisco 3* (Buenos Aires) - preturi incepand de la 120 EUR / camera dubla

2. Novotel Buenos Aires 4* (Buenos Aires) - preturi incepand de la 183 EUR / camera dubla

3. Ibis Mendoza 3* (Mendoza) - preturi incepand de la 97 EUR / camera dubla

Tips & Tricks

* Bilete de avion costa intre 1000-1500 EUR in functie de perioada calatoriei.

* Buenos Aires: Capitala Argentinei, Buenos Aires, este un oraș vibrant, cu o atmosferă europeană distinctivă. Poți explora cartierele pline de viață, precum La Boca, San Telmo și Palermo, vizitați celebrele tanguerii și să te bucuri de cultura bogată a acestui oraș.

* Patagonia: Această regiune vastă și sălbatică este renumită pentru peisajele montane, ghețarii imenși, fiordurile, lacurile cristaline și biodiversitatea sa. Poți face trasee de drumeție în Parcul Național Los Glaciares și să te bucuri de priveliștea impunătoare a ghețarului Perito Moreno.

* Iguazu Falls: Una dintre cele mai mari minuni naturale ale lumii, Cascada Iguazu se află la granița dintre Argentina și Brazilia. Aceste cascade impresionante sunt înconjurate de păduri tropicale și pot fi explorate prin pasarele și bărci.

* Mendoza: Cunoscut pentru regiunea viticolă, Mendoza oferă peisaje pitorești și vinuri excelente. Poți vizita podgoriile, degusta vinurile locale și bucurați-vă de gastronomia regională.

* Bariloche: Situat în regiunea Patagonia, Bariloche este cunoscut pentru peisajele montane și lacurile sale cristaline. În timpul iernii, poți practica sporturi de iarnă, iar în timpul verii, te poți bucura de drumeții și activități în aer liber.

* Tango și cultura argentiniană: Încearcă să înveți să dansezi tango sau să asisti la spectacolele de tango autentice pentru a experimenta o parte importantă din cultura argentiniană.

* Gastronomie argentiniană: În Argentina, poți savura delicatese ca asado (grătar argentinian), empanadas, dulce de leche și celebrele bife de chorizo (mușchiuleț de vită).

* Peninsula Valdes: Un loc ideal pentru observarea vieții sălbatice, în special pentru observarea balenelor, pinguinilor, leilor de mare și a multor specii de păsări.

Cere o oferta