CORPORATE & EVENIMENTE

Deținem expertiză și acreditare în furnizarea de servicii de călătorie si organizare evenimente pentru companii, înțelegând nevoile clienților noștri și oferind soluții creative, logistice și tehnice de afaceri, în funcție de fiecare tip de călătorie sau eveniment.

Echipa noastră la dispoziția Dumneavoastră:
Evenimente - Raluca Mihai
+40731 840511
raluca.mihai@galtour.ro
 
Ticketing - Dana Ioancea
Turism Intern - Catalin Feraru
Turism Extern - Andreea Chervase
+40236 460704
+40723 382248
turism@galtour.ro
 
Galtour SRL
800008, Galati
15 Domneasca Street

Meetings, Incentives, Conferences & Events - MICE

Galtour Travel s-a specializat în organizarea de congrese, training-uri, conferințe, activități promoționale sau orice alt tip de eveniment (asigurând organizarea evenimentului, închiriere săli, spații, cazare, servicii de catering, transport și alte activități). În peste 30 de ani de experiență am organizat în municipiul Galați, și nu numai, o gama largă de evenimente corporative (Congrese, programe educaționale, evenimente medicale, PR, întâlniri de vânzări, întâlniri de marketing, conferințe cu experți din diferite domenii, programe de stimulare etc.) și am fost parteneri în cadrul unor mari festivaluri, Zilele Dunării la Galați – Summer Parade, turnee, Turneul Internațional de box sau campionate. Galtour Travel deține în portofoliu peste 1500 de parteneriate cu instituții, asociații, companii regionale, naționale sau internaționale, centre de dezvoltare, inclusiv în implementarea proiectelor cu finanțare europeană.

 

De la proiectare până la evaluare

Suntem alături de dumneavoastră în toate momentele importante ale planificării: când începeți să conturați evenimentul și alegeți locația, în timpul evenimentului și până la momentul în când faceți evaluarea întregului proiect, Galtour Travel vă asigură că totul funcționează fără probleme. Planificarea și proiectarea evenimentului, configurarea operațională, rezervările, verificările la fața locului, evaluarea proiectului, toate acestea necesită o muncă intensă. Noi preluăm această muncă, iar voi culegeți roadele, atingând obiectivele propuse. În parteneriatele cu beneficiari din afara Galațiului, nu de puține ori, am organizat un eveniment de la zero iar prin mijloacele moderne de comunicare beneficiarul a primit din partea noastră suport complet astfel încât a sosit la Galați chiar în ziua evenimentului, bucurându-se de beneficiile oferite de organizarea făcută de Galtour Travel.

 

Angajamentul nostru

Odată ce evenimentul s-a încheiat, meritați relaxare și bucurați-vă de succes. Puteți conta pe noi pentru a face lucrările necesare după încheierea evenimentului și fiți siguri că întregul proiect se termină corect. Evaluarea rezultatelor și a costurilor, feedback-ul participanților sunt lucruri pe care nu doriți să le ratați dacă doriți ca următorul dvs. eveniment să aibă succes sau chiar mai mult.

Zboruri

Galtour Travel oferă acces direct la 800 de companii aeriene din peste 200 de țări, cu destinații pentru peste 10.000 de aeroporturi din întreaga lume. Agenții noștri de ticketing sunt specializați în rezervarea biletelor de avion și oferă cea mai bună opțiune pentru zborurile dvs., precum și asistență cu informații actualizate la zi. Galtour Travel este acreditată de IATA, iar activitatea noastră de emitere a biletelor de avion urmează un set de reguli și reglementări internaționale.

 

Cazare

În țară și în străinătate – Galtour Travel are în portofoliul său de agenție turoperatoare peste 150.000 de hoteluri din întreaga lume. In România are parteneriate cu peste 1.000 de hoteluri selectate pentru a se potrivi cu serviciile de înaltă calitate pe care dorim să le asigurăm clienților noștri. În municipiul Galați Galtour Travel are parteneriate solide cu marile hoteluri, iar alături de Ibis Styles Dunărea Galați, Mercure Galați Centrum, Dunărea Catering și Centrul de Afaceri Dunărea, se integrează armonios in ceea ce numim noi un pol a ospitalității de înaltă clasă din Galați, grupul Galtour-Dunarea.

Transport terestru/ Transfer

Galtour Travel are parteneriate solide cu cei mai buni furnizori de închiriere - mașini, autoutilitare, autocare - din țară sau din străinătate. Transferuri private, inchirieri de limuzine cu sofer sau un simplu bilet de tren – Galtour oferă cele mai bune soluții in funcție de nevoile și bugetul vostru.

Servicii de calatorie pentru industria navala

Companii din industria navala din Galați au ales să lucreze cu Galtour Travel. Acest lucru se datorează faptului că suntem în acest sector din 1991. Avem o echipă de profesioniști dedicați cu o vastă cunoaștere a industriei, experți în organizarea de servicii de călătorie corporativă fluvială și maritimă. Servim 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână prin e-mail sau telefon, pentru a oferi asistență tuturor nevoilor clienților noștri.

 

Asigurări

Pentru a ne ajuta clienții să ajungă fără efort la destinație și apoi să se întoarcă acasă, am dezvoltat un portofoliu de asigurări care răspunde cerințelor fiecărui călător în ceea ce privește siguranța pe tot globul. Această asigurare include servicii de bază, cum ar fi asigurarea medicală, asigurarea de călătorie, asigurarea bagajelor, precum și serviciile mai complexe, cum ar fi securitatea personală sau evaluarea riscurilor pentru sănătate sau orice alte cerințe pentru o anumită destinație. De fapt, indiferent dacă destinația dvs. este una obișnuită sau una exotică, vă putem oferi toate informațiile necesare pentru călătoria dvs.

 

 

Serviciile noastre:

 • Bilete de avion
 • Cazare in tara si in strainatate
 • Înregistrare la congrese
 • Asigurări de călătorie
 • Servicii de consultanță turistică
 • Rezervări la restaurant
 • Bilete la evenimente
 • Transport / transferuri
 • Bilete tren / închirieri auto
 • Programe turistice
 • Managementul evenimentelor corporate
 • Consultanță pentru cererea de viză turistică

 

Beneficii:

 • Preluarea plăților
 • Optimizare costuri călătorii/ evenimente
 • Câștigați timp
 • Rezervări gratuite, modificări, anulări, rambursări
 • Informații actualizate la zi
 • Ajutor și asistență 24/7
 • Alerte de călătorie sau avertismente
 • Asistență cu politicile de călătorie

 

Urmează să organizezi un eveniment sau o călătorie de afaceri?
Apelează cu încredere la noi!