Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Villa Maria - NOU! (recomandat 3*) (Laganas)

Descriere

Vila Maria 2*
Descriere: Vila Maria este o locatie linistita si primitoare, aflata in gestiune de familie, in care veti petrece o vacanta relaxanta, dar ofera oaspetilor sai si posibilitatea de a se bucura de viata ne noapte a statiunii Laganas.


Localizare: Vila Maria se afla in statiunea Laganas, in apropierea hotelului Karras. Distanta pana la plaja este de cca 500 m. Centrul statiunii este de asemenea accesibil, ajungand in mijlocul distractiei in cateva minute de mers pe jos. Aeroportul se afla la cca 3km, iar orasul Zante la cca 6km. In zona , la apropximativ 100m exista si un supermarket.


Masa: Fara masa. Posibilitatea de a lua masa la hotel Karras in regim All Inclusive (se accepta un total de maxim 20 persoane/saptamana).


Plaja: Plaja Laganas, nisip fin si intrare lina in apa.


Dotari camere: Vila dispune de 9 studio-uri cu capacitate maxima 2 persoane, 3 studio-uri cu capacitate maxima 3 persoane si 3 apartamente cu capacitate maxima 4 persoane.


Studio-urile cu capacitate de 2 persoane sunt dotate cu cate 1 pat dublu sau 2 paturi single si au dimensiunea de 19-21 mp. Studio-urile cu capacitate de 3 persoane sunt dotate cu 1 pat dublu si 1 pat single, avand dimensiunea de aproximativ 21.5 mp.
Apartamentele sunt formate din 2 camere si sunt dotate cu 1 pat dublu si 2 canapele single, avand dimensiunea de aproximativ 35.5 mp.


Toate unitatile au baie proprie cu cada sau dus, chicineta utilata, frigider, AC (6 euro/zi pentru studio si 10 euro/zi pentru apartamente), safe (2 euro/zi), balcon, WIFI (gratuit).


Curatenia in camere se face de 6 ori/saptamana, lenjeria si prosoapele se schimba de 2 ori/saptamana.


Facilitati: Vila este dotata cu receptie, 2 lifturi, Wifi gratuit. Nu are restaurant, dar se ofera posibilitatea de a lua masa la hotelul Karras, in regim all inclusive (se accepta un total de maxim 20 persoane/saptamana).
Categorie oficiala: 2*

Alte informatii:
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie