Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Anamar Zante


Descriere

Inconjurat de o grădină luxuriantă cu palmieri si trandafiri, Hotelul Anamar Zante oferă o piscină cu terasă la soare și un snack bar, la doar 100 de metri de plaja cu nisip a stațiunii Argassi din Zakynthos. Proprietatea oferă cazare cu aer condiționat și balcon privat cu vedere la piscină sau la grădină.

Luminoase și aerisite, camerele și apartamentele de la Hotelul Anamar Zante sunt decorate simplu, cu mobilier din lemn. Fiecare unitate este dotată cu frigider, TV și telefon, iar unele includ și chicinetă. Baia privată are uscător de păr.

Oaspeții se pot relaxa pe șezlongurile de langă piscină sau pot savura băuturi și gustări la snack barul de langă piscină. De asemenea, la proprietate există mese de biliard și o mică bibliotecă. Hotelul oferă serviciu de inchiriere auto, iar conexiunea WiFi este disponibilă gratuit in zonele publice.

Hotelul Anamar Zante este situat la 2,5 km de orașul și portul Zakynthos și la 5 km de Aeroportul Internațional Dionisios Solomos. Stațiunea plină de viață Laganas se află la 10 km. Oaspeții beneficiază de parcare privată gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.