Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Admiral Tsilivi


Descriere

Localizare: Hotelul este situat in Planos (Tsilivi), una dintre cele mai frumoase statiuni turistice, situata la 5 km nord-vest de orasul Zakynthos. Plaja cu nisip se afla la doar 80 de metri iar in apropriere (200 m) regatisti si centrul statiunii Tsilivi cu numeroase taverne, restaurante, baruri si magazine. Statia de autobuz si de taxi se afla la 70 m, capitala insulei orasul Zante se gaseste la 4 km iar aeroportul la 7 km.

Facilitati hotel:
Cu cele 3 piscine (2 pentru adulti si 1 pentru copii) si loc de joaca extins, hotelul Admiral Tsilivi, reprezinta alegerea perfecta pentru o vacanta plina de distractie alaturi de cei dragi. Extinsul complex format din cladirea principala si anexe adaposteste toate facilitatile necesare pentru va oferi spatiul ideal pentru vacanta Dumneavoastra. Cei mici se pot distra la piscina, la locul de joaca pentru copii, la Kids Club cu jocuri i divertisment, pot juca tenis de masa sau billiard. Echipa de animatie pregateste specatcole diferite in fiecare seara iar accesul la internet wi-fi este gratuit pentru spatiile publice ale hotelului. Sezlongurile si umbrelele de la piscine sunt gratuite iar restaurantul principal ofera un maniu variat in stil buffet pentru micul dejun, pranz i cina. Gustari sau bauturi pot fi servite la Snack bar-ul de la piscina sau de la barul din lobby. Alte facilitati : TV lounge, centru de infrumusetare, schimb valutar, mini market, parcare. In cadrul conceptului de All Inclusive veti avea incluse cele 3 mese principale, gustari si bauturi locale ( bere la draft, vin, bauturi racoritoare si spirtoase).

Facilitati camere:
Toate camerele sunt spatioase si util mobilate fiind echipate cu aer conditionat (contra-cost), frigider, kitchinetta cu facilitati pentru gatit, telefon, grup sanitar cu articole de toaleta si uscator de par, balcon sau terasa.

All Inclusive Concept
- Mic dejun (bufet) servit in restaurant de la 8:00 la 10:00.
- Gustari dupa micul dejun de la 10:00 la 12:00 servite la snack bar
- Gustari dupa amiaza de la 15:00 la 17:00 servite la snack bar
Puteti alege o varietate de preparate precum
1. Hamburger sau Hot Dog
2. Sandwich-uri diverse
3. Chipsuri
4. Salate
5. Omleta zilei
Puteti alege de asemenea si preparate din meniul complet al snack-bar-ului insa veti fi taxati 2 EUR pentru fiecare preparat.
- Pranz (buffet) servit in restaurant de la 13:00 la 14:30.
- Cina (buffet) servit in restaurant de la 19:00 la 21:00.
- Inghetata este servita in restaurant de la 13:00 - 14:30 si de la 19:00 - 21:00.
- Bauturile incluse in pachetul de All Inclusive sunt:
1. Bere locala la draft
2. Bauturi spirtoase locale precum ouzo, brandy, local Vodka, Gin, Rom, Schnapps, Vermouth si vinuri locale
3. Bauturi racoritoare, apa, ceai, cafea

Toate bauturile sunt servite in Bar, Snack Bar si in restaurant de la 9:00 la 23:00.
Dupa ora 23:00 toate bauturile sunt servite contra sumei de 2.00 EUR/pahar.
In timpul orelor de operare ale pachetului de All Inclusive puteti alege si alte bauturi internationale contra sumei de 2 EUR/pahar. Exceptie fac bauturile speciale precum sampania si cocktailurile care sunt servite la jumatate de pret toata ziua.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.