Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sentido Louis Plagos Beach


Descriere

Inconjurat de o zona linistita si pitoreasca cu carari incantatoare, hotelul Sentido Louis Plagos va ofera mediul ideal pentru vacanta Dumneavoastra in Zakynthos.
Facand parte din prestigiosul lant international Sentido, hotelul este recomandat de HolidayCheck si castigator al certificatului de excelenta al prestigiosului TripAdvisor cat si al premiului de sustenabilitate oferit de Travelife. Standardul serviciilor este unul ridicat, dorinta celor de la Sentido fiind ca fiecare vacanta petrecuta in unul din resorturile lor sa devina memorabila pentru toate simturile Dumneavoastra.

Localizare
Situat in linistitul Tragaki, despartit de plaja doar de gradinile si piscinile sale, hotelul se afla la doar 150m de malul marii. Plaja Amboula a primit Steagul Albastru pentru apele sale de clestar.
Taverne si magazine veti gasi la doar 2 km, in satul Planos.

Distante
- plaja : 150 m
- taverne : 2 km
- aeroport : 9 km
- Zante Town : 7 km

Puncte de interes
Aflat in linistitul Tragaki, hotelul se afla in aproprierea atractiilor:
- orasul-port Zante Town
- zona de litoral din Vassilikos
- peninsula Keri

Atu-uri hotel
- situati intr-o zona linistita, aproape de plaja
- internet wi-fi gratis in zonele publice
-welcome drink

Facilitati
Recomandat tuturor categoriilor de turisti, resortul se adreseaza celor ce cauta calitatea intalnita atat in delicioasele preparate, serviciile centrului Spa, facilitatile sportive sau programele de animatie.
Va puteti relaxa la una dintre cele 2 piscine de tip infinity iar copii se pot distra in piscina speciala cu tobogan. Restaurantul principal cat si cel a la carte servesc preparate traditionale cat si internationale preparate din cele mai proaspete ingredient, 3 baruri servesc snack-uri cat si cocktailuri iar de pe terasa puteti admira frumoase privelisti asupra marii Mediterane. Pentru a va mentine tonusul in vacanta va invitam la sala de fitness sau pe terenul de tenis iar ulterior va puteti relaxa la centrul Spa. Cei mici se pot integra in programul de animatie sau se pot distra la locul de joaca sau la piscina. Serile sunt animate de spectacole de folclor, muzica sau dansuri iar in zonele publice accesul la internet wi-fi este gratuit.

Camere
Cele 161 de camere ale complexului sunt moderne si spatioase oferindu-va tot confortul de care aveti nevoie.

Tipuri camera
-> Dubla cu vedere la mare
-> Family cu vedere la mare
-> Dubla cu vedere la gradina
-> Dubla cu vedere partial la mare
-> Family

Dotari camera
Camerele duble se deschid in balcoane mobilate ce ofera frumoase privelisti catre mare sau gradina si sunt dotate cu TV satelit, telefon, seif, aer conditionat, frigider, grup sanitar cu cada, articole de toaleta si uscator de par, facilitati pentru prepararea ceaiului si a cafelei.
Camerele de tip family sunt mai spatioase avand posibilitatea de a caza pana la 4 persoane fiind dotate cu 1 pat matrimonial si 2 canapele. Restul facilitatilor sunt identice cu cele din camrele duble.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie