Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Byblos Luxury Villas


Descriere

Byblos Luxury Villa se afla in Skala Prinou, intr-o gradina mare cu pomi fructiferi, maslini seculari i via-de-vie. Ofera o unitate de cazare spaioasa, cu bucatarie complet utilata i piscina privata cu zona de luat masa in aer liber.
Byblos Luxury Villa este decorata cu mobilier lucrat manual i obiecte de epoca. Unitatea este pe 2 niveluri i are 3 dormitoare separate, 1 camera single, un living mare cu emineu i o zona de luat masa. Printre facilitaile disponibile se numara aer condiionat, televizor, DVD player i maina de spalat. Vila are balcoane cu vedere la mare, la gradina i la piscina.
La sosire, oaspeii primesc o sticla de vin din producia proprietaii i pot degusta bautura tradiionala tsipouro i ulei de masline ecologic, tot din producia proprie. De pe veranda, oaspeii pot admira apusul soarelui.
Plaja renumita din Skala Prinou este la doar 600 de metri. La mai puin de 500 de metri de vila se afla satul Prinos, unde se gasesc magazine, supermarketuri i o piaa de vechituri organizata saptamanal. La 2 km exista mai multe restaurante. Accesul la internet WiFi i parcarea privata sunt gratuite.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.