Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Alea Suites Hotel


Descriere

Hotelul Alea Suites este situat in partea vestica a Insulei Thassos, in apropiere de o plaja nisipoasa, avand o arhitectura moderna si o suprafata a locatiei de 30.000 mp.
Localizare

Hotelul Alea Suites este localizat la 850 m de Skala Prinos si la 12 km distanta de Limenas.

Website

http://www.aleahotel.com/

Categorie

4*

Capacitate

104 camere.

Tip de masa

Demipensiune.

Descriere
Hotelul este situat in partea vestica a Insulei Thassos, in apropiere de o plaja nisipoasa, avand o arhitectura moderna si o suprafata a locatiei de 30.000 mp. Oferind o gama larga de facilitati si modalitati de divertisment, acest hotel este ideal pentru cupluri si familiile cu copii care cauta o pauza de relaxare.
Facilitati
Restaurant, restaurant pe plaja, mini-market, piscina, piscina pentru copii, sezlonguri si umbrele la piscina si pe plaja, internet cafe, animatie, cocktail bar, bar la piscina, bar pe plaja, receptie non-stop, birou exchange, serviciu de curatatorie (extra), parcare gratuita, baby-sitting (extra), sala de conferinta, sala de jocuri, patut gratuit pentru infant, loc de joaca pentru copii, mini-club pentru copii (4-12 ani), petreceri pentru copii, bufet pentru copii.
Facilitati camere
Camere Superioare: (24mp, 2-3 persoane) camerele au doua paturi de o persoana sau un pat dublu, grup sanitar cu cada si/sau dus, TV LCD satelit cu DVD, uscator de par, telefon, A/C, incalzire, seif gratuit, mini-frigider, balcon sau terasa. Patul suplimentar este pat pliabil.
Camera Junior Suite: (28mp, 2-4 persoane) camerele au aceleasi dotari ca si camerele Superioare, dar sunt mai spatioase, cu o canapea in living si pat pliant pentru a patra persoana, balcon sau terasa.
Camera Luxury Suite: (40mp, 2-5 persoane) camerele au aceleasi dotari ca si camerele Junior Suites, dar sunt mai spatioase, cu doua grupuri sanitare (cada si dus), dormitor cu living separat, cu doua canapele si pat pliant pentru a cincea persoana, terasa cu sezlong-uri.
Camera Luxury Suite cu piscina privata: (40mp, 2-5 persoane) camerele au aceleasi dotari ca si camerele Luxury Suites, cu doua grupuri sanitare(jacuzzi si dus) si piscina privata. Dotari suplimentare: cafetiera si cana pentru incalzit apa, halate, papuci si alte dotari de lux, terasa cu sezlong-uri.
Sporturi
3 piscine exterioare (una cu jacuzzi), sezlong-uri si umbrelute gratuite la piscina, prosoape de plaja gratuite, piscina interioara incalzita (lunile mai si octombrie gratuit), sala fitness, SPA cu sauna, hamam, masaje si alte tratamente, tenis de masa, volei pe plaja, tir cu arcul, badminton, aerobic si aqua-aerobic.
Plaja

Cu nisip – Skala Prinos.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.