Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Dawn Park Delux Apart-hotel


Descriere

Situat la 450 de metri de plaja din Sunny Beach, Dawn Park Deluxe ofera o piscina sezoniera in aer liber, un centru de fitness gratuit, o baie de aburi si o parcare gratuita.

Toate apartamentele au aer conditionat, TV cu ecran plat cu canale prin cablu si bucatarie complet utilata, cu zona de luat masa. De asemenea, acestea au o zona de relaxare cu o canapea si un balcon cu mobilier de exterior. Baia are cada.

Dawn Park Deluxe ofera un centru de wellness, unde oaspetii se pot bucura de masaje, o sauna si o cada cu hidromasaj, la un cost suplimentar. Este disponibil si un salon de infrumusetare.

Hotelul are o gradina mare, cu zona de relaxare si loc de joaca pentru copii, iar barul din hol serveste bauturi proaspete. La 70 de metri de proprietate exista un restaurant de vara, iar unul de iarna este la 700 de metri. La 50 de metri exista un magazin alimentar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.