Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Anda de 4 stele a fost complet renovat si se afla in centrul orasului Sinaia, cea mai importanta statiune de pe Valea Prahovei, in apropiere de Primarie si de statia de telecabina.


Sinaia este situata la aproximativ 120 km nord-vest de Bucuresti, fiind cunoscuta si sub numele de Perla Carpatilor. Este o statiune montana frumoasa care ofera un peisaj magnific i oportunitati de excursii pe tot parcursul anului. In timpul iernii, oaspetii se pot bucura de partiile de schi minunate, pot vizita Castelul Peles si Cazinoul sau pot face excursii in munti sau la Castelul lui Dracula.


Toate camerele au fost renovate recent. Hotelul ofera un restaurant nou, precum si un centru de wellness si spa. Oaspetii pot petrece o seara placuta cu un vin rafinat de la Licorna Winehouse. In acest restaurant special si romantic, oaspetii au la dispozitie preparate si bauturi traditionale romanesti si internationale. Confortul, eleganta i serviciile de inalta calitate vor satisface cele mai rafinate cerinte.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.