Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL CARPATHIA


Descriere

Hotelul Carpathia de 4* se bucura de o amplasare deosebita, aflandu-se in cea mai cunoscuta si plina de istorie statiune montana a Romaniei, Sinaia. Cu camere elegant amenajate, SPA dotat cu piscina interioara, sauna, salina, jacuzzi si salon de masaj, un restaurant cu meniu international si servicii de calitate, Hotelul Carpathia poate asigura o vacanta frumoasa din toate punctele de vedere. Hotelul pune la dispozitie oaspetilor 70 de spatii de cazare, impartite in camere single, camere duble si apartamente. Castelul Peles, Castelul Pelisor, Manastirea Sinaia si Parcul Dimitrie Ghica sunt doar cateva din obiectivele locale, de care oaspetii se pot bucura prin intermediul unei plimbari in statiune.

Descriere

Hotelul Carpathia de 4* se bucura de o amplasare deosebita, aflandu-se in cea mai cunoscuta si plina de istorie statiune montana a Romaniei, Sinaia.
Cu camere elegant amenajate, SPA dotat cu piscina interioara, sauna, salina, jacuzzi si salon de masaj, un restaurant cu meniu international si servicii de calitate, Hotelul Carpathia poate asigura o vacanta frumoasa din toate punctele de vedere.
Hotelul pune la dispozitie oaspetilor 70 de spatii de cazare, impartite in camere single, camere duble si apartamente.
Castelul Peles, Castelul Pelisor, Manastirea Sinaia si Parcul Dimitrie Ghica sunt doar cateva din obiectivele locale, de care oaspetii se pot bucura prin intermediul unei plimbari in statiune.

Localizare

Hotelul este pozitionat in centrul Statiunii Sinaia, la 10 minute de mers pe jos de Parcul Dimitrie Ghica, 15 minute de Gara Regala si aproximativ 35 de minute de Castelul Peles.

Categorie

Hotelul este clasificat la 4*.

Tip Masa

Mic dejun sub forma de bufet suedez
Pranzul si cina sunt optionale, servite a la carte in restaurantul hotelului.

Website

http://hotel-carpathia.ro/

Facilitati hotel

70 de camere duble, single si apartamente
Restaurant si terasa
Bar
Centru SPA dotat cu piscina interioara, salina, sauna, jacuzzi, salon de masaj
Facilitati pentru persoane cu dizabilitati
Parcare
Internet Wifi
 

Facilitati camere:

Hotelul a fost renovat integral in anul 2014.
Camerele duble sunt dotate cu pat matrimonial, pardoseala cu mocheta, minibar, seif, aer conditionat, TV, internet wifi, telefon si baie cu cada, halat de baie, papuci si puscator de par.
In camerele duble nu se amplaseaza pat suplimentar.
Suprafata camerei este de 25mp.

Apartamentele sunt alcatuite din dormitor cu pat matrimonial king size si living cu canapea extensibila, pardoseala cu mocheta, minibar, seif, aer conditionat,TV, internet wifi, telefon si baie cu cada, halat de baie, papuci si uscator de par.
Suprafata apartamentului este de 50mp.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.