Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mercure Sighisoara Binderbubi Spa


Descriere

Hotelul Mercure Sighisoara Binderbubi Spa se afla inSighisoara, bucurandu-se de o locatie excelenta, la numai 700 metri de CetateaSighisoara, fiind preferat de turisti atat pentru localizare, cat si pentrucamerele luxoase si serviciile de 4 stele.
Centrul Istoric al orasului se afla la numai 500 metri demers pe jos fata de hotel, iar Turnul Cositorarilor este la 450 metri de hotel.
Hotelul ofera cazare in 3 camere single, 37 de camere dublestandard, 5 apartamente junior, 6 apartamente senior si un apartamentprezidential. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, incalzire, TV, minibar, seif, baie proprie cu dus sau cada.
Accesul la Wi-Fi este disponibil gratuit in toata locatia.
Hotelul ofera 3 sali de conferinta dotate cu toataaparatura. Restaurantul Lorelei din incinta hotelului ofera un meniu cuspecific traditional romanesc si international. Centrul de SPA si wellnessBlumengarten ofera momente de relaxare, fiind dotat cu jacuzzi, sauna cuaromaterapie, hamam, masaj si paturi cu apa.
Oaspetii au acces gratuit la parcare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.