Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Profil: Odihna / Bussines


Situare: Hotelul Adria are un amplasament turistic dosebit, in centrul statiunii Saturn, in imediata apropiere a Marii Negre si a multor centre de distractie si de relaxare. Unitate intrata in circuitul turistic in iunie 2007 este situata pe strada principala a statiunii Saturn la aprox. 2 min. de plaja (mers pe jos).

Descriere: Hotelul Adria este format din 2 etaje dispunand de 19 camere duble, 7 camere triple, 1 garsoniera, 3 apartamente si 1 apartament Lux. Toate spatiile de cazare sunt dotate cu balcon, baie cu cabina de dus, aer conditionat, minibar, wi-fi gratuit in incinta, televizor si telefon. Hotelul beneficiaza de un restaurant cu specific international si romanesc . Salonul restaurantului are o capacitatea de 48 de locuri si este dotat cu aer conditionat. Masa poate fi servita si pe una dintre cele doua terase ale restaurantului cu capacitate totala de 112 locuri. Hotelul este recomandat si pentru turistii din segmentul business, fiind prevazut cu 2 sali de conferinta, echipate corespunzator, cu capacitatati de 25 respectiv 35 de locuri - in total 60 de locuri. Hotel Adria Saturn dispune de parcare proprie cu capacitate de 17 locuri.





Camere: Hotelul se compune din:
- 19 de camere duble
-1 garsoniera
-7 triple
-3 suite
-1 apartament de Lux

Toate camerele din cadrul Hotel Adria Saturn sunt dotate cu aer conditionat, minibar, telefon, TV/cablu, internet wireless, pardoseala acoperita cu mocheta noua si balcon cu mobilier . Baile sunt prevazute cu cabina de dus.
Camerele duble cu pat matrimonial( latime 1,60 m). Suprafata este de 16 mp
Garsoniera dispune de 2 paturi matrimoniale cu latime 1,60 m si 1,40 m. Suprafata este de 34 mp
Camerele triple sunt dotate cu pat matrimonial si canapea dubla extensibila. Suprafata este de 25 mp
Apartamentele sunt compuse dintr-o camera cu pat matrimonial (latime 1,60 m) si o camera cu canapea dubla extensibila, 2 bai, 2 balcoane si minibar, aer conditionat, televizor si telefoane in fiecare camera. Suprafata este de 33 mp
Apartamentul Lux este format dintr-o camera matrimoniala si living cu canapea extensibila. In fiecare camera exista tv LCD cu diagonala 81cm, aer conditionat si telefon. Apartamentul are 2 bai: una cu cabina de dus si una cu cada, ambele prevazute cu uscator de par. Geamurile sunt prevazute cu rulouri exterioare care asigura o buna izolare fonica si termica. Alte dotari: frigider, bar, pardoseala acoperita cu parchet. Suprafata este de 60 mp.



Restaurant:
Hotelul are un restaurant cu specific international si romanesc. A fost dat in folosinta in 2008. Salonul restaurantul are o capacitate de 48 de locuri si este dotat cu aer conditionat si sistem de ventilatie. Masa poate
fi servita si pe una dintre cele doua terase ale restaurantului: prima dintre
ele este acoperita si are o capacitate de 52 de locuri, iar ce de-a doua este
descoperita si are o capacitate de 24 de locuri.




Facilitati
copii:

- un copil intre 0 - 11.99 ani beneficiaza de cazare gratuita.
- pentru al 2-lea copil intre 0-12 ani, achita pat suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.