Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Paste - Hotel Panorama

DescriereProgram detaliat

Ziua 1 | Vineri 03.05.2024 | BUCURESTI – PARALIA KATERINI

Intalnire la ora 05:30 cu reprezentantul agentiei in Parcarea ACADEMIEI MILITARE ROMANE (Universitatea Nationala de Aparare Carol I), acces dinspre Bd. Eroilor. Plecare la ora 06:00 pe ruta Giurgiu – Ruse – Sofia – Kulata – Promachonas – Seres – Paralia Katerini. Seara cazare in Paralia Katerini la hotelul ales.

 

Ziua 2 | Sambata 04.05.2024 | PARALIA KATERINI – Edessa - Pozar

Servim micul dejun, după care vă propunem participarea la excursia opțională către orașul Edessa, un adevărat muzeu în aer liber, plin cu vechi mori de apă. Aici putem admira cea mai mare cădere de apă din Europa de Est - un loc deosebit cu cascade spectaculoase formate de-a lungul râului Vodas şi a afluenţilor săi. Vizitând Parcul Natural Edessa veţi avea parte de o zi de neuitat în mijlocul naturii.  Apoi ne îndreptăm spre băile termale de la Pozar, unde avem timp liber pentru baie în piscine cu apă termală. Ne întoarcem în Paralia Katerini, la hotel.

 

Ziua 3 | Duminica 05.05.2024 | - Olimp - Manastirea Sf. Efrem Sirul BONUS! Pentru rezervarile Ultra First Minute!

Dupa micul dejun, va invitam intr-o excursie optionala la Olimp, sa patrundeti in lumea legendara a celor 12 zei ai Olimpului. Vom face o plimbare in Litochoro pe strazile pitoresti ale “orasului de piatra”, catre “cada lui Zeus”. La intoarcerea spre Paralia Katerini ne vom ruga la Manastirea Sf. Efrem Sirul - ce adaposteste si cinsteste moastele sfantului, mai precis parti din mana dreapta, cea cu care a scris nenumarate rugaciuni si cuvinte de invatatura. La pranz servim masa traditionala greceasca de Paste de la care nu vor lipsi preparatele de miel, cozonacul si ouale rosii. Cazare in Paralia Katerini.

                                                                                  Hristos a inviat !

Ziua 4 | Luni 06.05.2024 | PARALIA KATERINI - Meteora

Dupa servirea micului dejun, timp liber in statiune sau va invitam sa participati la excursia optionala la Meteora, unul dintre cele mai importante complexe de manastiri ortodoxe din Grecia, al doilea dupa Muntele Athos. Acesta este un loc unic in lume, cel putin din punct de vedere geologic: stanci care parca tasnesc din pamant si in varful carora sunt construite vestitele manastiri, care par suspendate in aer. Excursia spre Meteora incepe dimineata devreme, iar dupa aproape 3 ore de drum facem un prim popas chiar la poalele stancilor pentru a vizita un atelier de pictura. Aici inca se mai realizeaza manual icoane de tip bizantin chiar dupa modelul celor aflate in manastirile pe care urmeaza sa le admiram. Vizitam, apoi, doua dintre fascinantele manastiri “suspendate intre cer si pamant”, intrate in patrimoniul UNESCO si imortalizam imaginea unica oferita de lacasurile monahale construite pe stancile cu forme nepamantene. Seara ne intoarcem in Paralia Katerini si participam la slujba de Inviere.

 

Ziua 5 | Marti 07.05.2024 | PARALIA KATERINI

Dupa micul dejun, incepem deplasarea spre casa cu vizita oraşului Salonic unde vom admira zona centrală, faimoasa Piaţă Aristotelus, Rotonda, Arcul lui Galerius. Pauză la Biserica Sf. Dumitru – sfântul protector al oraşului şi o scurtă pauză la emblema Salonicului – Turnul Alb, locul unde se găseşte şi statuia ecvestră a lui Alexandru cel Mare. Ne continuăm traseul pe ruta -Serres – Kulata – Promachonas - Sofia – Ruse – Giurgiu – Bucureşti. În timpul nopţii, în funcţie de trafic şi formalităţile vamale, vom sosi în Bucureşti.

 

ATENȚIE: Grup minim 35 pers.

  • Toate intrările la obiectivele turistice din Grecia se achită în moneda națională – Euro. Vizitele menționate în program NU includ taxele de intrare la obiectivele turistice.
  • În cazul nerealizării numărului minim de participanți menționat în program, agenția își rezervă dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea înscrierii la un program similar.
  • În cazul unui grup mai mic de 35 pers se va achita un supliment de 30 Euro/persoană.
  • Însoțitorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, fără a afecta însă și structura programului.
  • Persoanele care vor calatori singure pot opta pentru partaj în camera dublă/triplă, caz în care agenția va propune, în funcție de înscrierile existente sau ulterioare, o persoană pentru partaj fiecărui solicitant. În situația în care agenția nu reușește să completeze partajul, turistii vor achita suplimentul de cameră Single. Eventualele neințelegeri între solicitanții de partaj nu sunt imputabile agenției. Pentru partaj garantat turiștii pot achita un supliment de 49 Euro. Copii cu vârsta între 0-2,99 ani nu beneficiază de mese sau de pat suplimentar.

 

Servicii incluse

» Transport cu autocar clasificat pentru curse internaționale

» 4 nopti cazare cu mic dejun la hotelul ales

» Prânz festiv de Paște.

» Vizită la Salonic

» Însoțitor de grup și asistență turistică în limba română pe toată perioada sejurului.

 

Servicii neincluse

» Asigurarea medicală sau asigurarea storno;

» Taxa de stațiune/turistică (se achita la recepție - la check-in)

» Taxele de intrare la obiectivele turistice și programele opționale;

» Alte taxe și cheltuieli personale.

» Bacsis/tips - echipaj (obligatoriu 1 €/zi/turist), inclusiv copiii peste 6 ani

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.