Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

JOKER HOLIDAYS PARALIA KATERINI


Descriere

Ce reprezinta de fapt programul JOKER HOLIDAYS?! Prin Joker Holidays turistii beneficaza de cele mai mici tarife pe o anumita destinatie si/sau data de plecare. In momentul rezervarii, in functie de oferta in curs, poti opta pentru destinatie si/sau perioada, insa fara sa alegi unitatea de cazare sau tipul de masa (daca nu este deja nominalizat). Vei primi toate detaliile legate de cazare cu cel mult 7 zile inainte de data plecarii (exceptie fac ofertele unde numele hotelului este deja confirmat). Hai cu noi intr-o aventura marca Hello Holidays si lasa-l pe JOKER sa aleaga pentru tine!
Descriere

JOKER 2024 in Paralia Katerini – 7 nopti autocar

PLECARI CU AUTOCARUL PENTRU URMATOARELE DATE: 17.05.2024, 24.05.2024. 31.05.2024, 07.06.2024, 30.08.2024, 13.09.2024, 20.09.2024, 27.09.2024

Ziua 1 | BUCURESTI – RIVIERA OLIMPULUI - PARALIA KATERINI

Intalnire la ora 19:30, in Parcarea ACADEMIEI MILITARE ROMANE (Universitatea Nationala de Aparare Carol I) - acces dinspre Bd. Eroilor si plecare la orele 20:00. Traseu: Bucuresti - Giurgiu - Ruse - Sofia - Kulata - Promachonas - Salonic - Riviera Olimpului.

Ziua 2 | PARALIA KATERINI

In cursul diminetii vom ajunge in statiunile aflate pe Riviera Olimpului. Dupa ora 14:00 se va efectua cazarea la hotelul/ studioul selectat din Paralia Katerini.

Zilele 3 - 8 | PARALIA KATERINI

In aceste zile va puteti bucura de tot ceea ce va ofera statiunea Paralia Katerini.

Situata in partea nordica a Muntelui Olimp, Paralia Katerini este una dintre cele mai dezvoltate statiuni din Grecia, fiind destinatia preferata de mii de turisti anual. Faptul ca este amplasata langa numeroase obiective turistice si cultural-istorice cum ar fi Meteora, Muntele Olimp, Castelul Bizantin Platamonas reprezinta un mare avantaj. Paralia Katerini este o statiune ideala pentru relaxare, perfecta atat pentru tinerii dornici de aventuri, cat si pentru cei care calatoresc cu familia si doresc sa aiba parte de liniste si vor sa se relaxeze.

Plaja din Paralia Katerini a primit clasificarea internationala Blue Flag ce confirma puritatea apei, curatenia si grija fata de mediul inconjurator. Paralia dispune de o multitudine de magazine si buticuri, fiind o destinatie apreciata pentru “shopping”.

Viata de noapte este foarte variata existand diverse cluburi, evenimente artistice si petreceri pe plaja pentru tineri.

Ziua 9 | RIVIERA OLIMPULUI - PLECARE CATRE ROMANIA

Dimineata se vor elibera camerele la ora 09:00. In jurul orei 15:00 se va face imbarcarea in autocar si vom pleca spre Romania pe traseul Nei Pori / Platamonas / Leptokaria / Olympic Beach / Paralia Katerini - Kulata - Sofia - Ruse - Giurgiu - Bucuresti.

Servicii incluse

» Transport cu autocar clasificat pentru curse internationale.

» 7 nopti cazare cu mic dejun inclus.

» Asistenta turistica pe perioada sejurului in limba romana.

Servicii neincluse

» Asigurarea medicala sau asigurarea storno;

» Taxa de statiune/turistica (se achita la receptie-la check in)

» Taxele de intrare la obiectivele turistice si programele optionale;

» Alte taxe si cheltuieli personale.

» Bacsis/tips - echipaj (obligatoriu 1 €/zi/turist), inclusiv copiii peste 6 ani

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.